Thursday, January 14, 2010

~baju untuk ke jamban~

..salam..
baju untuk ke jamban??ngee~~
macam sengal saje bunyi nyer...
even jamban o lebih dikenali dengan name glamournyer TOILET..he3..ni bkn bahasa inggeris ke???
x de kt sebelah korunk..tapi bile ingat mesti kite..euww...busuk bangat..tapi bukan semua toilet..
y??toilet umah korunk wangi kan??jangan lah teras lak..
x pe...korunk leh cuci pakai axion..wakaka..sape le ajar cuci pakai axion nih???
bijak2!!
t0ilet nih memang pemes...kat sekolah tu..siap ade gelaran minah toilet...
perghh...sebaik minah 'toilet'
kalau minah 'jamban'???..erk...x lalu nak makan aq..hu3...
die dapat gelaran minah toilet p0n psl..dia merupakan pengunjung tetap...
n kire tiap mase die pi t0ilet..
paling best..t0ilet kekadang jadik tempat lepak die...
ponteng klas..isap r0kok..segala benda yang bukan2 lagilah..
pasal kat t0ilet sekolah dieowang x yah bayar sewa...
x pe..duduk je seberapa lame die suke..he3..

ngee~~skali lg cite benda x de kaitan...he3...
maap ye..
baju ke jamban tu masok kite fesyen baju berkemban....
ala yang macam artis2 sekarang pakai..
ingat kan yang barat je pakai...
x taw pulak pesen kemban yang selama ni dgayakan lam toilet leh 
bawak kat event2 besar...
ngee...amazing...
pesyen kemban ni memang da femes sangat la..
dieowg igt..daring sangat ke dieowang pakai baju tu..
t0long la..rase nak sedekah kain dari GULATIS kat die...

















yeah..ni fesyen berkemban diana yg kononnyer sweet la tu..he3...


kalau nampak artis berkemban kat tb..
tukar channel terus...
x de p0n..baling remote kat muke die..
hu3..
jangan lah...tak baik taw...


dieowang selesa lak pakai camtu...
tapi kite yang tengok ni pulak x slese...
ngee...x bertimbang rase tol dieowang tu ek...
owang sakit mate sebab memang sakit..
kite sakit mate..sebab tengok dia berkemban...


memang x sangke fesyen ke jamban sudah p0pular..
tahniah2 kepada yang memfofularkannyer...
pasni fesyen kemana laK???


notes:images credits to the owner...
corat-coret:emm....i kuno??wateva..u lg kuno...owg berkemban dalam toilet..u kat luar toilet..kat public lak tu..malu...




baik kiteowang makan kuih dari tengok korunk berkemban..ha3..

3 comments:

sya ar said...

setuju!

khairiyah said...

hahaha...
ingatkn ade baju t'baru yg dikhaskan utk ke jamban..baju b'kemban rpenye...
a'ah dyorg memg x pkir org laen..konon lawa sgtla tu...huhh

nuR izyan said...

betol...
patot jd duta jamban..
haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...