Wednesday, January 13, 2010

~nak ucap merry krismas kat mereka??ninot2~





oopss i did it again!!agaaga...slalo p0st pic x rak kaitan..he3...


..salam..


adoi..baru nga nk melelapkan mata yang sedia terlelap...
tetiba handphone vibrate lak...
ingat makhluk asing dari planet Pluto tep0n...
lupernyer minah yang memang asing..he3..ape aq ckp nih??


my frenz la noni ninot call..
nak cite pengalaman berharga dia..
yang memang leh jaadi memory sepanjang bergelar penganggur selepas SPM...ha3..
erk..ko p0n same izyan...he3..i jual anggor la...


tetibe je die kata..ish!!geram aq la..
aik asal ttibe geram..kena serang todak ke??
mak cik tu memang asal geram kol aq..asal kol aq geram...ha3..lwk senario tol...


yeah..me as fren yang sangat p0yo p0n suh la dia citekan ape benda yang wat dia geram...
pastu dia citer la dengar penuh kegeramannya..dia telah diusha...
adeh..memang mak cik limah tol dia tu..x kan  la ko tak pernah diusha??
tyme tu macam nak off tepon je..tapi die kata...WAIT!!
adeh skali speaking london..hu3..


me p0n dengar la cite die...
patot la die sakit aty..
lupernyer owang tu nak usha dia x berhemah langsong..biadab..
tapi le ninot...aq rase die bkn nak usha ko la..
dia saja nak usik ko...grrr...sabor nah...
mentang2 le tyme tu ko bawak beg LV..muahaha..ko da mcm DATO' SITI lak..ober eh...


banyak bebel lak izyan...
stret je ke pokok pangkal citer...
ketika ninot dok sesowang disebuah kerusi yang panjang kat sebuah shopping complex...
datang segerombolan remaja yang memang x hengat la style...
ngee...very stylo..yg ladies jgn citer sooo....BRITNEY SPEARS...ha3...
pastu die kate dak2 tu dduk kat tempat dia duduk...
he3..almaklum la...cik ninot memang chantek like linda hashim...he3..
tapi ninot..ko kureng ckit kcantikan dari linda hashim...he3...
aq je yg tlebih chomel dari ko...XD~


mereka p0n duduk sebaris ngan cik ninot yang muker lbih terok dari ayam berak kapor...ha3..
cik ninot kate.."muke aq cam cekodok basi tyme tu"..
hye not cekodok basi..da sah2 x laku...hu3..
tapi tanggapan ku slh...cik ninot tmn ku yang sedikit kureng cantik dari linda hashim ditegur seseowang...
owang tu adalah....lelaki!!ha3..ninot pi lagi tkezut aladin die..
tyme tu nak carik mne tikar tebang die..
hye cik ninot ape ko nak tkezut???ko kan da biase...kah3...izyan perli die...
pastu cik ninot tu kata laki tu tanya"ada rokok x??"..
cik ninot...ape lg yg td ngah tkezut aladin da tkezut rapunzel..hu3..
die kate macam nak sepak je muke dat guys..
igt biler cik ninot kate x de....
die blah tapi die dok sbalah cik ninot..
pastu tanya2 name...kecian ko not...smpati aq..nangis smpai x ckup tisu da..
ninot mmg brani giler...tanyer dak tu..ko ni umo brape taon???
budak tu"15ta0n"


cik ninot terkesima..grr..pantang aq dak kecik kuang ajar...
den cik ninot yang memang klako n brani kate...
"aq 20ta0n...ko budak kecik"...
ha3..noni..ko brani la...kalau aq..awal2 da lari...x p0n lapor p0lis..ha3...over..
noni..k0 lbih 2 ta0n eh..sr0nok la tu nk tue..he3...


then..noni kate..x kan aq nk stay c-tu...
aq blah la tapi still cool je jln...
macam TYRA BANKS...ha3...
tapi bile noni blah budak tu kate...wei p0mpuan s*****@#$%^&@!$%^.....
ape2 lg die mencarot sedangkan ramai owang tengok dia....
hai dek biadab nampak??rugi awak pi skola...kalau tu yang awak blaja...
noni p0n 1..yang pegi tanya dia brape taon asal..
ish2...carik pasal...risau aq ko noni...
nak pesan la jugak..kita ni berani jangan berani sangat kang makan diri sendiri..
lagi 1..ish..memang benci owang yang berpeleseran takde hala tuju..
hai...dok uma bace buku lagi best...


tp pling x thn nk gelak...biler noni kate...
"eh dieowang ade 6 owang kan..pastu ade 3 p0mpuan la...msti sowang 1..aweks dieowang...memang sexy mexy..
pastu rmbot emas...aq rase nak amik 1 pi gadaikan...ha3(kami gelak memang terok tyme nih)then die kate lg..
tyme tu aq rase nak wish merry krismis je kt aweks2 dieowg tu"...
ha3..noni..cayala...wish je...kalau aq..aq wish segala merry ngan die...
tmasok happy meal...wakaka....mengarot..XD~


n lastly noni kate..uwekss...aq typu ko yan...ha3..
weyh..aq mmg brani...tp x de aq tego dak tu...
perghh!!even die typu nak 2lis gak..
ko noni memang leh jadi komposer macam AJAI..XD~~X DE KAITAN..


noni ngok ngek...


corat-coret:noni memang ngok ngek...bace entry nih ko jgn skt aty lak...sbaik kedit ko..ha3..

      

2 comments:

sya ar said...

HAHA.
lawak je noni ninot tuh.
xD

izyan said...

ha3..
my frenz mmg lwk...
die igt ni raja lwak ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...