Thursday, December 16, 2010

~bila peminat mula gila~KPOP WORLD..huhu..

...SALAM...


kalau korunk nak tahu lah..kpop fandom..or peminat artis korea ni kadang2 boleh juga dikatakan gila,jelous,sakit hati,dengki bagai...pasal apa...mereka ni kadang2 kutuk artis yang mereka tak suka tu tak tentu pasal...padahal antis semua bukan tahu pun pasal diri sebenar orang yang dia kutuk tu...kadang2 dey all kutuk tu macam dey all dah kenal diaorang berabad yang lamanya..nak kata diaorang itu lah,inilah..tak faham lah..n seriously fanwar kpop fans ni agak menakutkan juga...memang macam2 perkataan keluar ah..biasanya yang sibuk duk ingat artis korea tu dia punya hanya peminat yang over...geli sangat keluar kan ayat macam oppa is mine...wakaka...apa panggil oppa2 lah padahal oppa tu pun tak kenal kau langsung..he3..(eh,macam aku je..kah3)...memang aku kadang2 tak faham..apa juga lah yang kpop fans nak gaduh ni kan..
seyeslah...artis kesayangan tak hengat dia tu bukan dengar pun..tak payah sangat lah nak maki hamun bagai...
he3...aku tak nak lah tulis entry ni in english...buat nya international kpop fans baca...kena tembak pula aku..ho3..tapi kalau dey all nak translate guna google chrome..try ah..kah3...

sambung balik..contoh lah antis bash artis yang dia tak suka..

-WTf is Yoona representing for? THE NATIONAL SOCIETY OF KIDS W/ DOWN SYNDROME?!? LOLOOLOLOL

itulah...trolls dari antis..bashing macam kenal pula artis tu kan..
kesian fav artist aq...keke...ni 1je aq copy..kalau nak baca ada banyak sangat kat
allkpop...fanwars yang tak sudah...gila betul memasing..sebaik aku waras lagi..even aku tak nafikan kadang-kadang aku cuba cari pasal..haha..konon nak speaking london gak..padahal terabur tak sudah..hehe..



aku tak faham antis kata dia ugly..
cute&pretty je aq tgk..bias much..hehe..

corat-coret:bila mood korea datang...

p/s:malam ini sesi repost entry lama..jom sama2 kita lakukan...haha..



7 comments:

fatin shahar :) said...

hehe...
motif sangat kan nak gaduh gaduh bout kpop idol ni...
dulu bukan HOT bout jessica ke :o

AHAAHAA
lantak la,,kite layan je minat memasing

~TOP,HONG KI forever!!!

VIP's n Primadonna's forever :D

Un Phat Lee said...

entah.comel je gua tengok.ehe XD

izyan said...

fatin shahar:bg kite x suke...sbb asl kite mnt je..artis tu la yg kena bash..ho3...
tp seyesly..x yah nk bash tgk sgt.
psl sica..dulu2 je...psl die byk scandal...

he3..hong ki??suke die juge..

un phat lee:he3..comey je kan..antis je over..huh

Si Roti Kacang said...

nice... jom tgk kat blog sy apa ada kat korea..

nuR izyan said...

so roti kacang:ok...akn pegi tgk..:)

kiwi said...

hehe minat korea jugak ke.

nuR izyan said...

@kiwi
yup..aah..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...