Wednesday, September 15, 2010

RAYA!!!

..SALAM..

even raya dah lama..nak juga kita share pictures kita time raya
he3..hari itu tak sempat sharing lak..he3..


ni ketika aku menunggu sesi bergambar bersama family..
tu boring je..ho3..




ho3...pi shopping 2 hari sebelum raya..
ada je yang tak cukup kan...




testing2 fesyen dimalam raya..ntah fesyen apa ntah..ha3..
konon nak jadi minah arab...sekali jadi apa da..ho3..




ho3..org nk bermaafan..aku sempat take picture..ha3..




huh..ntah..ha3..owang yang kebosanan...





cucu perempuan Haji Ibrahim..dah sedia untuk dipinang...wakaka..




family sebelah ayah...




hari raya pertama pergi shopping...sebab nak wat kek batik.he3..




my sisters...kalau nak berkenalan cakap je..ha3..



he3..duit raya..



pic with adek sdare..die ni drjh 6...tp mcm form 3 lak..ke aq lbih comel dari dia??ha3.

ok itu je..penat nak upload..selebihnya tengok lah kat facebook kita..he3..

corat-coret:HARI RAYA!!!




2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho bershopping time raya?
xpnh plop wat ;D

nuR izyan said...

he3...
sbb tu kiteowang wat...
nk sgt mkn kek batik..
pegi le juge bli bhnnyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...