Sunday, November 28, 2010

ala-ala pilih menantu..

..ASSALAMUALAIKUM..


ni ke menantu pilihan aku??hahaha..

sakit betullah semut ni sesuka hati dia je nak gigit-gigit aku...memang  tak boleh dimaafkan ye perbuatan beliau..merah tangan aku..maaflah awal-awal cerita pasal semut pula..mak aku kata dia nak menantu lelaki yang segak,handsome,pandai..ala2 pak arab sikit...kalau korunk ada ciri-ciri ni..sila email cepat ye..hahaha...mak aku ni pon tak payah lah nak ala2 pak arab...mak kita nak ala-ala orang korea lah...hahaha...mai lah ketahui ciri-ciri menantu pilihan aku..hehe.orangnya biarlah cantik...sedap mata memandang..kalau cantik pun jangan lebih cantik dari aku...kang jeles lak aku...lepastu pandai masak..dah2...ngarut sudah..back to our main point...ala-ala pilih menantu???apakah??ok...begitulah aku nak follow sesorang..aku kalau nak follow orang aku akan tengok dia tu macam mana..aceh2..bajet tol aku nak nila-nilai orang kan..yelah..kang aku tak suka...tak ada aku nak masuk blog korunk..kalau aku suka-suka tiap-tiap 1 minute aku pi blog korunk..tak tahu lah geledah apa..hehehe..aku kadang-kadang suka juga tengok blogger yang cantik2 ni..molek sungguhnya mereka..yang tu memang tak dinafikan..kadang-kadang aku ter'follow tanpa usul-periksa...hahaha...tapi bilanya ada blogger perempuan yang letak picture dia terlompatlah,terbaringlah,terlentanglah,terkankanglah dan 'TER' yang berkaitan..memang agak tak molek ye..memula aku tengok gambar-gambar itu tertarik juga aku..tapi bila tengok kali ketiga...aish...tak sopan pula..apa pula orang laki katakan...nak letak gambar ala-ala posing gedik macam aku boleh je..hahaha..tapi yang terbaring-baring ni bukan menantu pilihan aku..yelah..perempuan ini indah..keindahan biar nampak lagi dengan kesopanan kita kan..ceh2..ntah ayat apa aku hentam da...aku tak cakap-cakap  siapa pun..random je..siapa termakan gula,dia terasa manisnya..huhu..maju sukan untuk negara!!!hehehe..


mak kita nak yang macam ni..hahaha..memang tak pat lah jep..


corat-coret:ntah ape aku merepek ntah..hehehe...


psstt,I LOVE U 

mood jiwang datang..hehehe.. :)

10 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

npe x ambik siwon?siwon hensem..heheh

rara membebel said...

cari pak sheikh je la mcm tuh! ;P

Aqila Sarah said...

ceh donghae :P

nuR izyan said...

@sugar2 kapas strawberry->x yah hensem sgt..yg kiut sudahlah...hehehe :)

nuR izyan said...

@rara membebel->huh..x nak den...kah3...:)

nuR izyan said...

@aqilah sarah->ye,donghae only.. :)

Nur Amanina said...

pak arab mcm DR.angkasawan.tp,die da kawin
wuwu
ahhahaa

Syafiq Rosli said...

wah..da nk kawen eh..zac efron..:P

nuR izyan said...

@nur amanina->owh..DR angkasawan tu mlg nye..die x prnh mndpt tmpt d haty kite..haha..biarlah die kawin.. :)

nuR izyan said...

@syafiq rosli->kawin??haha...aah...agak2 kul 4 petang bsok..huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...