Saturday, November 27, 2010

hanya blogger saje yang tahu??

..SALAM..



short entry sahaja..malas mahu tulis entry lagi..ada tu aku borak-borak dengan kawan-kawan aku lepastu tanya lah dia pasal dunia blogging..lepastu cerita lah pula pasal blogger2  yang blognya cukup famous..aku pun cerita lah pasal Hanis Zalikha yang memang cantik yang amat..cerita pula pasal Irine Nadia Marcello yang kiut sesangat..punyalah aku story dekat dia sikit punya baik..pasal-pasal blogger ni kan...cerita pula pasal cik epal dengan entry dia yang best2..sebab kami perempuan kami cerita pasal blogger perempuan je..aku kata dengan kawan aku dey all ni femes blogger..and cantik orangnya...kawan aku ni dengar macam tahu pula kan...lepastu..siap mengiyakan kata-kata aku...aku pun ingat diaorang tahu lah kan..lepastu tiba-tiba dia tanya aku...siapa diaorang itu??lol!!tak sangka aku syok sendiri cerita pasal blogger2 ni..kah3..lupanya aku syok sendiri...memang tak fun langsung lah nak berborak dengan kawan aku ni..aku baru nak cerita pasal blogger2 ni..dia tak kenal lak...lepastu..aku tanya lah kawan aku yang lain pula..eh2,tak kenal juga...haiya..tak akan tak kenal..mission impossible tol..tak kenal lupanya...aku rasa kawan2 aku ni sama ngan aku sibuk di alam maya ni..tak akan tak kenal kot...maybe lah kot sebab dey all tak ada blog kot..ntah lah kan...klo yang ada blog yang dey all tahu pun Sue Anne Joe..eh tu ke namanya..kalau salah sory lah..yang apa yang belacan2 tu eh..aku pun tak ingat dah..aku pun kata lah dengan kawan aku..ayoo..apa terkebelakang kau ni..Hanis Zalikha dengan Irine Nadia dah masuk paper,majalah bagai pun tak tahu ke..ni dah sah2 tak pernah baca paper..hahaha..mesti tiap-tiap hari baca Naruto..tapi yang bagusnya bila aku tanya kawan lelaki..haish...tahu pula diaorang ek..huhu..yang wanita ni...sibuk memasak kot..yelah nak jaga cafe dekat facebook tu kan...deh,memang penat aku dok tanya kawan-kawan aku..ku pikir kenal...lupanya tak...kawan aku yang ada blog je yang tahu...ponat den dok puji melambung-lambung ke langit pasal diaorang..sekali hampeh..."ha!siapa mereka tu??"..haiz~~buang air liur den je..tapi tak dinafikan ada juga yang bukan blogger tahu..daripada kawan-kawan dia juga..yang paling pelik aku tanya pasal Irine Nadia dekat kawan aku yang satu kos dengan dia..pasal Irine Nadia ni satu U dengan aku..dia boleh tak kenal..apa kan daya..kalau kenal boleh lah aku suruh dia curi-curi ambil gambar Irine Nadia..hahaha..

corat-coret:entry tiba-tiba..hehehe..




4 comments:

myravea said...

Hehe..betul tu, xfun cite kat bkn blogger, dorg mmg xtau sape famous blogger ape sume..yang tau hanyalah seorang blogger ~heee

nuR izyan said...

@myravea->huhu..tu la psl..dah cite da mcm story telling..skali mreka x knl..hehe..aiyoo :)

little cart00n said...

sma je situasi kalau kita sendiri bukan blogger kan? sebab kadang2 ada juga blogger yg tak kenal blogger2 yang otai..heee..

nuR izyan said...

@little cartoon->o..yah..that y kene blogwalking...hehe..tp biasenya blog2 otai ni sng nk taw...pegi mane2 blog..blog die msti dkt blog list..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...