Saturday, November 27, 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

..SALAM..

hai2 u ols..hehehe...tadi pergi jejalan sambil makan cekodok pagi tadi yang aku tak tahulah dah basi ke tak..eh2,tetiba rasa macam nak join je..macam menarik tertarik,elastic,magnetic semualah kan..ceh..tanpa berlengah lagi aku dengan gelojohnya buat sesi geledah blog aku ni..lepastu geledah pula blog En.Ben ni..hehe..penat juga..banyak gak habuk ditapis bulu hidung aku ni..hehehe..meh2..siapa dah lama-lama tak redah-meredah ni..silakan join..yelah selalunya redah sawah,semak-samun bagi..ni meh redah blog orang..

ok...syarat-syaratnya...aku terang secara pendek aje k!!yang selebihnya sila baca dekat blog beliau..
apa yang korunk kena lakukan..korunk hanya harus meredah blog korunk dan blog En Ben untuk mencari 5 entri yang korunk rasa..eh suka lah...kalian kemudian listkan 5 entry En.Ben yang kalian suka..lepastu listkan pula 5 entry kalian yang kalian suka..yah,dan jangan lupa...link kan tajuk entry2 itu k!!ada faham??kalau tak fahan sila terus ke blog En.Ben..pasal aku ni kalau cakap..memang putar-belit..hehehe..

ok 5 entry dari blog En.Ben yang aku sukak:


dan 5 entry aku yang biasa saje..


ok..itu  sahaja...tak best pun entry2 aku tu..huhu...

corat-coret:ketika bosan..hehehe..

12 comments:

Zulfahmi Abidin said...

orang tak paham lah.bile dah buat mcm nie then ape dapat?? awk boleh explain tak?? sebab org bace blog ben tuh pon org tak pham jugak..


Terkini:
1. Contest Makan Ayam
2. Eh! Kenape Nama Kau Vicky?
3. Saranan Aku Untuk Kerajaan

nuR izyan said...

@zulfahmi abidin->ntahlah awk..kite pon x pam..huhu..well,juz nk mngisi mase terluang yg ade..n nk mrapatkan ukhwah antare para bloggers..huhu..agak2 camtu lah..lgpon kite mmg kbosanan..jd wat lah ape yg patut.. :)

Zulfahmi Abidin said...

hahaha.hampeh.patotlah.^_^ takpelah.tak kesah la tuh.

Lelaki Ini said...

wah besh2!!!!
baru dpt baca enty yg elok2!
hekhek!

wannurfazrini said...

memang melatopppp ahh!

nuR izyan said...

@zulfahmi abidin->hahaha..maap menghampehkan :)

nuR izyan said...

@wannurfazrini->ape yg melatoop??hehehe :)..thx sudi jengah blog ni..

nuR izyan said...

@lelaki ini->hehe..x best pon..thx sudi dtg kt blog ni :)

saljuhumairah said...

redah meredah...mengembara mencari ilmu...

nuR izyan said...

@saljuhumairah->huhu..tq mrendah ke sini :)

KimiCnoL said...

Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

nuR izyan said...

@kimicnol->yah,best2..tu yg terjoin tu..hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...