Saturday, November 20, 2010

sanggul o sanggul..

...SALAM...

apa sanggul-sanggul ini kan...kita sebenarnya tahu kan yang sanggul ala-ala bonggol unta tu tak boleh..tapinya aku perasan lah kan..wanita sekarang memang sanggul dia kalah bonggol unta..kadang-kadang aku nak ketawa juga...apa kejadahnya..tak lawa langsung.lagi-lagi yang nampak macam penumbuk...kahkah..eh2..aku ni over pula gelak..ada pula yang marah kang...he3...

lepas tu jangan cerita lah sekarang ini ha..siap pula ada jual sepet rambut untuk menampakkan bonggol tu lebih jelas..memang macam-macam sekarang ini..cantik pula tu...yang aku ni makan kuih sepet tahu lah..nak buat tak geti pula...hahaha...apa pula aku cakap ni...

ntah malas nak banyak cakap baca sahaja ni k:


sebenarnya sanggul tu boleh tapi bukan yang ala-ala bonggol unta padang pasir yang ternaik ke atas ni...tapi biar turun macam bukit...hehehe..

klik link ni untuk keterangan lanjut tentang bersanggul:HUKUM WANITA BERSANGGUL&BERBAJU BEWARNA

corat-coret:aku pun tak tahu nak tulis entry apa...hahaha..pening2.
(sanggul ini pun nasihat diri sendiri :)


apa pula si Naruto ni buat kat  blog aku???ish...tak akan nak usha followers aku kot??hahaha..

4 comments:

nurulfaridah said...

thanks for sharing dis info ;]

MiMiEy :) said...

bukan best pon ada sanggul.
nak sandar kat kerusi pon payah.
hahaha.

nuR izyan said...

@nurufaridah->he3...ilmu harus dkongsi bsame :)

nuR izyan said...

@mimiey->mmg tu..tp klo rmbot dah pnjang nk wat cmne...tp ade carenye..jgn lah wat sanggul bonggol unta..sanggul bwh je.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...