Friday, November 26, 2010

sebab aku gila..aku cakap sorang-sorang

...SALAM...

aduh..memang tersangatlah sengal..sengal udang,ubi,limau dan stroberry-berry...hari ini ingat malas nak hupdate sebab hari ini hari bermalas-malasan aku..kah3..tak sedar diri pun padahal tiap-tiap hari aku malas...baju selonggok tak lipat sebelah je duduk cantik dekat sebelah aku..tu pun aku malas nak lipat..tapinya aku dah lipat lah..sekarang korunk dah leh ajak aku kahwin dah..aish..malu lak i..mood menggedik datang...biasalah..aku ni perempuan..setiap perempuan tu ada je benda dia nak gedikkan..termasuk aku..huhu..tengah aku tengok-tengok gambar-gambar aku yang cun dekat facebook..ooppss..baca pula komen-komen kawan aku..aik...tetiba aku nampak pula orang gila tengah cakap sorang-sorang...apa ntah dia merepek sorang-sorang..kah3..sudahnya dekat komen tu dia cakap seorang diri..kah3..lawak tol..

ni ha..


oopss..apa orang gila tu aku ke??hehe..tak lah aku bukan orang gila ok..memang sikit punya baik ye aku bebel sorang-sorang dekat situ..menantu kesayangan semua masuk ha...memang tak boleh blah sangat kan sebab aku asyik ingat nak kahwin je..hahaha...siapa tak nak kahwin??ada ke orang tak nak kahwin..kah3..dah over lak kau izyan..result sem 1 pun tak keluar lagi..


sebenarnya..aku bukan syok sendiri ye..aku tengah cakap dengan orang tapi sebabkan orang yang aku tengah  komen2 tu dah delete facebook..jadinya aku cakap sorang-sorang..kok ye pon kalau nak delete facebook tu bagitahu aku awal-awal..huhu..dah biar aku sorang terkapai-kapai tak tentu pasal..mesti orang yang baca..gelak-gelak..dah lah aku mengarut bukan-bukan....sampai ada orang tanya..apa awak ngarot sorang-sorang ni??..memang aku suka mengarut sorang-sorang tapi kalau nak parut kelapa kena guna mesin kelapa parutlah..maaf tak ada kaitan...jadinya..kepada kwan-kawan facebook aku jangan lah kau sanggup biarkan aku kelihatan syok sendiri dengan membebel sendirian..hehe..bagitahu aku kalau korunk nak delete fb tu ye...hahaha...adui...sebaiklah photo album aku dah private...tak dapat mereka baca..sebabnya ada yang lagi kelakar..memang mak limah tol lah..






6 comments:

Belleza~ said...

add u dekat facebook
adakah boleh?hehe
nnt approve ya

nuR izyan said...

@belleza->boleh sgt sis.. :)
ok2..i will approve :)

akmaizzah.alias said...

heheh.. kelakar la izyan.. kes fb someone tu dh xda ek.. huhu

nuR izyan said...

@akmaizzah.alias->hehe..mmg sronok ckp sorang2..yup..suke2 aty je die mninggalkn ku sndirian..hehehe... :)

Nur Amanina said...

nice blog :)
cute story lorhhh :P

nuR izyan said...

@nur amanini->thx dear..hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...