Sunday, November 28, 2010

TAG dari Cik Ana D'skodeng

..ASSALAMUALAIKUM..

ye malam ni..sesi aku nak beramah-mesra dengan follower aku..ceh2..ala-ala Ben Ashaari kan..disebabkan selama ni aku selalu sangat ignore orang-orang tag bagi award semua..okay hari ni aku tag..jadinya aku wat lah tag ni..dan paling bagusnya..aku begitu rajinnya copy url mereka..hahaha..mai2...apa je aku di tag kan...ye,aku di tag oleh cik Ana D'skodeng..


cantik sangatlah blog aku ni kan..aku tak peduli pun dekat tulisan tu..yang penting orang dalam gambar tu..mak ai..oppa kesayangan aku tu..haha..ober jap..

okay..ade lak sesi soal jawab:

(1).Berikan satu nickname untuk pemberi award

cik D'skodeng..hehehe..

(2).Ucapan untuk pemberi award ini

terima kasih diucapkan sangat-sangat..sebenarnya..dah lama gak tunggu nak dapat award ni..sebab ada gambar donghae...hehehe..

(3). Berikan nama 6 artis yang korunk minat..

maaflah semua obersea nyer..

-LEE DONGHAE
-IM YOON A
-CHOI KYUHYUN
-JESSE MCCARTNEY
-SNSD
-SUPER JUNIOR

(4).Beri award ni kepada 10 blogger atau follower:

ok,kalian2 yang di tag..


jadi siapayang di tag...sila jalankan tanggungjawab anda..sebab saya dah laksanakan..huhu..

corat-coret:apa boring dok umah ni...buku..oh buku...



10 comments:

Syafiq Rosli said...

cepat2 lakukan..hehe

aNa d'sKoDenG said...

tahniahhh..
pantas betul...
heheheh

nuR izyan said...

@syafiq rosli-.yah!cepat2 :)

nuR izyan said...

@ana d'skodeng->yah,harus pantas...hehehe..tq 4 tag..da lame nk pic donghae ni..hehehe :)

fifianggun said...

wahahha,,saya ditag,,okey!!!lepas tgok dalil cinta ni saya buat!haha,,tggu,,nak tebgok abg fahrin jap

nuR izyan said...

@fifianggun->ye,cik fifianggun...cpt2 lakukan tanggungjwb anda...hehe..uit tgk abg fahrin..kim slm die.. :)

L said...

congrates =)

nuR izyan said...

@L->aik??hehe.. :)

♥ηαβειια♥ said...

nnt I buat ye syg :) ngeeeeeeeee~

nuR izyan said...

@nabella->ok..do it dear.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...