Tuesday, November 23, 2010

tak ada dekat blog akulah!!

..SALAM...

hai2!!aku hari ini ceria sangat asal pula ini kan...tajuk entry macam marah..macam ada kes berat berlaku..ceh,kes berat tak boleh blah kan...pertama sekali..wah!!(tetiba)..memang best lah yang En Ben buat yang kenal-kenal blogger baru even sebenarnya aku blogger yang tak ada lah baru..tapi baru juga kan..dapat ramai kenalan blogger..yelah blog aku maybe dah lama wujud..tapi tak semua orang pernah lawat ke jumpa ke blog aku ni...jadinya tq to En.Ben 10...hehehe..tersalah taip..En Ben...aku pun aktif blogging ni tengah cuti sem ni je lah..bila dah naik sem..terbengkalai lah blog ini kan...

ok2..berbalik tajuk sebenar..hahahahaha...ketawa besar aku dibuatnya..kelakar lah diaorang ini..sudah lah jadikan uncle googles nak cari benda bukan-bukan..lepastu kena pula masuk blog aku yang ada lagu korea mendayu-dayu ni..haiz~~yang kali aku nak letak lagu nasyid..biar dia orang sedar sikit..aku tahu mesti dia orang punya excited...sekali..masuk blog aku..ish..apa ni??hampeh....memang mereka akan terasa hampeh..maaf lah blog aku tak ada masa nak isi-isi dengan fikiran mengarut korunk...nak tahu kenapa??

jeng..jeng...jeng..
ini aku capture dari nuffnug aku..


wow!!sangat kuning,black,red,purple betul ye...fikiran kalian...maaf..blog aku tak ada tunjukkan cara-cara itu..apa kes pula lah aku nak merepek macam korunk ini kan...tapi aku rasa maybe sebab entry ini lah kan...
oh..baru lah aku tahu macam ini fikiran rakyat Malaysia...walaupun sebenarnya aku dah lama tahu..huhu..jadi aku kasihan lah diaorang buka blog aku tak dapat apa yang diaorang nak tengok..tapi terpaksa baca apa aku bebelkan..mesti hampeh tahap maksima...mesti kata...sengal tol budak nih...padan muka kau siapa juga suruh otak itu berkaler kuning2...cuba kaler putih ke...oopss...sopan sikit izyan..maaflah kurang sopan..aku pening gak..ceh,aku dah macam mak2 yang risau kan anak2 pula kan??


hek eleh..makwe siapa pula ni sesat dekat blog aku..sila angkat balik..hehe..
(maaf lah..ini iklan secara tak sengaja)

SCARY..haha..



corat-coret:LOVE LIKE WOE!!dr tadi aku asyik nyanyi lagu ni..hehe..
rasa nk nangis pula dgr lagu kt blog aq..even x tahu meaning nya..hahaha..over..


13 comments:

Qaseh said...

hahahha.. good cikyan, padan muke sape2 yang search cmtu kan.. nak carik lain, lain yang dyal dapat.. hahahha

nuR izyan said...

@qaseh->hahaha...mmg pdn muke...ngarot lg..nek cri len..tpkse lak bace kite mbebel...hehehe :)

Anonymous said...

lawak seyh diaorang..huahua..

masshie mastura said...

ala biasela tajuk gempakk mesti rmi nk tgk kan.
btw, bljr kt uitm melake eh, i skala ;P

Rainbow Fingers said...

hahaha best

eiela said...

haha kesian diorang. ntah apa-apa otak tak betul.

Latest Entri :
Punca Kanser Payudara Lelaki dan Perempuan

nuR izyan said...

@anonymous->mmg...gelakkn mereka..hahahah.. :)

nuR izyan said...

@masshie mastura->hu3..tu psl..yup..uitm london mlake..hehehe.. :)

nuR izyan said...

@masshie mastura->hu3..tu psl..yup..uitm london mlake..hehehe.. :)

nuR izyan said...

@rainbow fingers->hahaha...heheheh...:)

nuR izyan said...

@eiela->mmg kecian...da slh tmpt..kene bebel free lak :)

PinQib said...

ni lgu mlyu niii

nuR izyan said...

@pinQib->wat prtame kalinye lagu melayu..heheh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...