Friday, December 17, 2010

10th buffered earnings form nuffnang??

..ASSALAMUALAIKUM..

oh..orang sibuk cerita pasal nuffnag aku pun nak sibuk juga kan..ish..aku jeles oo..tengok orang-orang duit dia masuk dengan masyuk!!hehe..ok ah..aku memang tak peduli ke hapa..haha..yang aku tahu duit aku masuk je dekat nuffnang itu..ntah aku bukan faham sangat kan..buffered earnings lah..meter earnings lah..sekali tadi baca dekat beberapa blog orang yang pakar pasal nuffnang ini baru aku faham...wakaka...lawak gila ok..aku pasang nuffnang ini barulah juga..ada lah 6 bulan..memang tak ada aku peduli sangat..haha..teruk betul aku ni..punya kuno kan..aku selalu je tengok pendapatan aku tu kononnya...ada ke buffered earnings nya..eh2..ada pula..:


hehe..saje tak mahu tayang bayaran yang ciput..kah3..ala tak nak ah menunjuk sangat takat ciput kan..tapi itu lah..kan aku kata aku baru faham pasal meter earnings ni semua..oh..so that aku dah dapat 9 buffered earnings before ini??haha..memang kelakar ok..aku memang seriously tak amik peduli pun..maybe sebab tengah study..jadi memang agak terbengkalai sikit blog ini..tapi thanks juga dekat nuffnang bagi aku buffered earnings tu tanpa sedari..wakaka..lawak pula aku rasa dengan kekunoan yang melanda aku ni..haiz~patutlah aku tak jadi jutawan lagi  sampai sekarang..hoho..over lak..

jadinya itulah ceritanya..hehe..memang tak reti aku bab2 nuffnang ini..apa kan daya...jadi blogger baru yang tak tahu ini rajin-rajinlah tanya terus dekat nuffnang tu atau dekat blogger otai yang biasa sangat dapat beriban-riban dari nuffnang ni...huhu..yang buffered earnings yang baru ni memang ERA bermurah hati sebab semua blogger dapat je..hehe..tapi yang penting pendapatan dari kempen sentiasa ada..Alhamdulillah..ceh2..maklumlah budak ngah study ni banyak nak pakai duit..cik nuffnang faham2 lah ye..hehe..

corat-coret:ketinggalan zaman melanda diri aku..kah3..

p/s:mari mengundi blog baru pilihan Malaysia 2010 peringkat 2 pula!!!



10 comments:

shahraily said...

same la kite ha..bukan mengerti sangat pon BE la ME la..biar gitu je..adeh rugi2 =_='

iqbalhakimi said...

tahniah2.. =D

nuR izyan said...

@iqbalhakimihehe..tq :)

nuR izyan said...

@shahrailyhaha..taw xpe...mmg slame nix faham pon...adoi ai..tp x pe la...just keep blogging!! :)

DiaUmaiNiNaz said...

wah dasat tuh...harap dinaz dpt BE cm tu jgk la..Tahniah2, support kita k.

nuR izyan said...

@DiaUmaiNiNazhehe..x lah dinaz..Insyallah..izyan alwayssupport..keepblogging k!! :)

Myra Jay said...

Heheee, MJ dulu pn xfhm dok tgk blog lain dpt BE diri sniri xtau pebenda..
But now dah fhm sikit2..
BTW, thniah ye walau awk terlewat tau, at least dpt gak income kan.. hehee

nuR izyan said...

@Myra Jayhehe...taw x pe..atoi nk gelak je rasenye..itu lah sbaik ade juge income nya...hehe :)

woot-woot said...

taw takpe ! kakakakkakka...

nuR izyan said...

@woot-woothaha..hehehe..hhuhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...