Friday, December 24, 2010

Anugerah Skrin 2010=geli..haha..

..ASSALAMUALAIKUM..

*saya minah saleh...HOT lah berkemban..*

ok..geli tengok ASK tadi..aku ingat tengok oscar..tapi aku cari2 juga..Johnny Depp..Orlando Bloom..Jennifer  Aniston...ntah betul ntah tidak aku sebut..

wah!!sakit mata tengok..korang mata sakit tak..nyosal den buka..sebaik time aku tengok itu dah nak habis..yuhuu!!Sam dapat anugerah ok!!memang best..haha..tapi itulah sakit hati aku tengok yang berkemban,terkemban..sengaja berkemban...tunjuk ketiak berkarat semua..haha..memang terbaik ye..sangat berani..belum lagi yang kain terbelah belakang,tepi sume...lagilah seksa mati den je..ish2..baju untuk ke jamban memang popular sangat aku nak buat macam mana..orang berkemban dalam toilet mereka berkemban dekat tempat awam..aisey..memang tak selera ok..after dah tengok sam menang aku terus tutup TV!!

memang apa nak jadi pun tak tahulah..mereka ini pun cuba lah sopan sikit dengan anugerah formal macam ini..yang nak tengok mereka bukan seorang beriban-riban,mungkin berjuta!!seriously speechless tol tengok dress up mereka artis wanita ni..tapi mesti cepat buat baju mereka sebab tak perlu lengan dengan takat tutu parat dada..lepastu tak perlu labuh sangat dress tu..memang simple&mudah lah..i loike!!nak tempah satu..gerenti kena tampo dengan bapaku encik Nasir..haha...

corat-coret:waa!!geli2..haha

p/s:aku pun nak seksi gerenti ramai terpikat..haha..

14 comments:

aNnE said...

diorang ingat stage tu toilet kot...hahaha

M I A J A M A L U D D I N said...

hahha.. biase lah tuh dear.. =)

cik ayien said...

itu ler.naseb bek aku tak lyn ASK.nyampah jek!

nuR izyan said...

@aNnE
aisey..cmne leh slh tmpt lak tu??hehe..:)

nuR izyan said...

@M I A J A M A L U D D I Nhuhu..tiap2 taon tpakse tgk..:(

shera haifa said...

haha..cm tau je sapa..sbb masa bukak tv3 td ada orang2 tu..terbelah bagai..ish2x,,

nuR izyan said...

@cik ayienyo..tol tu..nyampah sbb ade free show :)

HanisMunawwarah said...

betol kak ! setuju .
pakai baju macam nak tak nak ja !
serious nyampah !

nuR izyan said...

@shera haifahee...sy ckp random je ni..hehe :)

nuR izyan said...

@HanisMunawwarahye..nyampah i u knoe..hehe :)

sugar2 kapas strawberry said...

rasa mcm tgk oscar plk..sexy kot sume minah2 smlm..kalau islam buat cara islam..xckup kain langsir rumah sy ni ada

nuR izyan said...

@sugar2 kapas strawberryhish..tu la..sume bajet minah saleh..

syieda_syaada said...

btol tu..bila menang award ckp Alhamdulillah tak henti2 tapi pakai baju mcm tak cukup kain..ishhh3

nuR izyan said...

@syieda_syaadahehe..x pe..die masih igt ALLAH..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...