Sunday, December 26, 2010

BE ke 11..ALHAMDULILLAH..

..ASSALAMUALAIKUM..

Bila tak tahu nak tulis entry apa..mulalah godek-godek facebook dengan nuffnang.sesi tayang menayang BE yang ciput..kah3..maaflah kalau korang rasa menyampah..tak kira aku nak tulis juga....hehe..oh..buka2 nuffnang nak tengok pendapatan aku kononnya..aik??ada tambah lagi 1 BE..baru minggu lepas kot aku cerita aku dapat BE ke 10..dah dapat BE ke 11 ni ha..aku baru faham apa benda BE & ME..selama ini memang hampeh tak faham apa2 pun..jadi aku perhati macam itu je..haha..jadi dah tahu ni akan ku jaga baik2 BE ni..

jeng..jeng..jeng..


yang DIGI itulah yang baru dapat minggu ini..sekarang ini ada 2 BE dekat blog aku...bersyukur sangat..kawan-kawan jangan lupa klik2 ye..bantu-membantu sikit...yang aku peliknya...BE yang ERA yang dapat dulu tapi asal earning nya lagi sikit dari DIGI punya yang aku rasa baru 2 hari je kot..haha..banyak songeh pula kan..orang dah bagi sudahlah..TQ..beribu lemon lah dekat nuffnang..silalah bagi BE dekat den lagi..hehe..ada unsur2 tamak dekat sini..

bagi kawan2 yang belum dapat nuffnang..jangan sedih2 tau..mari kita usaha sama2..AJA2!!FIGHTING!!wahaha..gila semangat Nuffnang aku..sebenarnya semangat dapat duit..wakaka..

corat-coret:nuffnang sila bagi BE lagi..hehe

p/s:Alhamdulillah.

6 comments:

namaku annonymous said...

Assalamualaikum wbt.

Tahniah! Rezeki datang bergolek.. Hehe.

saya pula..sudah lama tak dapat BE. kalau dapat lagi, kasi orang sini sikit. hehe

:)

nuR izyan said...

@namaku annonymouswaalaikumussalam..hehe..Alhamdulillah..sbr je..msti dpt nnt :)

misz sheyla said...

taniah2...

nuR izyan said...

@misz sheylahehe..TQ :)

MommY & DaddY CooL said...

cool dah 11BE saya baru dapat satu BE yg tengah running sekarang....i love nuffnang bodek skit

nuR izyan said...

@MommY tulah..baek nuffnang nk bg sy BE pula..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...