Saturday, December 4, 2010

CONTEST MANISNYA SENYUMAN


..ASSALAMUALAIKUM..

hallu2..hye2..dan sebagainya..aduh,waduh,ho3..kita telah di tag untuk join contest ni...TIDAK!!ha3..tak ah..ok2..CIK MIMIE telah tag kita untuk join contest ini..memandangkan aku ini rasanya tak pernah join mana-mana contest sebab aku ini agak malas..tapi hari ini tahap kerajinan tiba-tiba meningkat secara tak sedar..wah..gitu pula kan..

BANNER CONTEST


oh..ok untuk keterengan lanjut tentang contest ini sila klik ke SINI

jadinya gambar yang bakal dinilai  oleh juri2 hebat...hoho..

(boleh klik gambar untuk tumbesaran)
he3..ok,ini gambar kami after  dinner kos..hu3..selekeh oo selendang den(cik pinky)..sebabnya mereka ini lah tiba-tiba pula nak posing padahal aku dah buka dah selendang tu...jadinya terima lah gaya gedik kami sambil senyum memikat..haha..masing-masing gedik nak jadi model...

ok.ayat-ayat kreatif ye:


~SENYUMAN itu dikatakan indah,jadi biar kita kelihatan indah dengan TERSENYUM ...SENYUMAN itu juga dikatakan manis,jadi marilah kita SENYUM agar kelihatan manis...SENYUMAN itu dikatakan satu sedekah,jadi marilah kita sedekahkan satu SENYUMAN~

dengan ini  saya tag 2 orang ini k!!(join jangan tak join..hehe)

tarikh tutup:1 JANUARI 2011(tapi katanya tarikh ini boleh berubah bila2 masa dia suka..hu3)

corat-coret:first time masuk contest...ha3..tengah ada mood ni :) lepas ini munyusul tag lain..he3..





5 comments:

Aefa Aerisya said...

thanks sebab sudi join contest. all da best utk senyuman ni ye :)

Anonymous said...

Mate. Blog ini adalah luar biasa. Bagaimana saya membuat tampilan ini bagus?

Misz Nuriz said...

gud luck..

nuR izyan said...

@aefa aerisya->welkom..tq!!!nice contest ye :)

nuR izyan said...

@misz Nuriz->tq misz nuriz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...