Wednesday, December 22, 2010

CONTEST:CANDID ITU CUN LAA!!

..ASSALAMUALAIKUM..

hari ini mood petang-petang aku nak join contest pula tiba-tiba..rajin pula sekarang ini join contest..lagipun untuk support  cik DILLA ADILLA kita ni!!moh ramai2 join ok!!



ha!!mai baca syarat-syaratnya jap:


1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan

2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..?

3. tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha

4. jgn lupa leave ur url contest in my comment form... 

5. tag 3 orang rakan blogger anda  @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok....

6. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...

tarikh tutup : 10th January 2011

gambar yang dipertaruhkan dengan beraninya..hehe..


haha..gambar ini agak dah lama dah..orang pun dah muak tengok pic aku yang pakai baju ni..kah3..gambar ini time hang out after final exam..ini roomate den lah ni yang curi2 snap pic aku tengah berkerut..lepas itu..ntah apa yang tekun sangat ntah...adeh!!pertaruhan besar ni..muka selebet den..haha..ini lah dinamakan candid muka selebet..haha..

ok den nak tag dekat:
&
semua followers..yok join!!

corat-coret:nak menang contest gak!!

p/s:my GA..bakal nak tutup tarikh..cepat2!!join!!





10 comments:

misz sheyla said...

mak aih masuk lalat mulut tu t..huhuhu visit

nuR izyan said...

@misz sheylahehe..atoi..lupe lak mulut ternganga :)

Syafiq Rosli said...

all da best..bukan men candid lg..hee

Lady Ann, said...

tengss tag . memang akan masuk !!

nuR izyan said...

@Syafiq Roslihehe..thx..harus..da kate candid kan :)

dilla adilla said...

hahaha.... tq izyan

comel pew gambar 2.. :)

nuR izyan said...

@Lady Ann,ayoh..jgn xjoin!!kang x join kang xmo kwn :)

nuR izyan said...

@dilla adillawelkom...btw nice contest ni...hee TQ :)

misluvcoklat said...

sis , tengkayu tag sy yer :)
sy join !
hee ;D

nuR izyan said...

@misluvcoklathehe..welkom...jg lupe join ye !! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...