Wednesday, December 29, 2010

dah nak blah..dapat pula BE lagi..

..ASSALAMUALAIKUM..

hohohahahhihihihhuhuh...
time aku dah nak tinggalkan blog inilah dapat pula BE..sebenarnya nak blogging ini aku tak pernah pun fikir pasal nuffnang ke apa..kalau nuffnang nak bagi BE..bagilah kalau tak nak sudah...aku pun tak heran(sebenarnya heran.hee)..cek nuffnang celik je mata..aku cek bukan sebab nak tengok duit den dah berapa..tapi sebab nak tengok keyword..nak tengok ada tak keyword yang kelakar mereka cari..yelah bangun2 pagi aku terus nak gelak kan orang..wahaha..lepas tu barulah tengok duitden yang ciput tu..eh??ada tambah lagi satu BE..Alhamdulillah..ini BE aku yang ke 12..jadi sekarang ini ada 3 BE dekat blog aku..silalah klik2 ye..haha..


ini bukan nak belagak saje nak tunjuk..hihi..tak ah..sebenarnya aku dah nak dekat akhir tahun..kepala aku malas dah nak fikir tulis entry..sekarang mood study aku dah datang..ayoo lagi beberapa je nak balik UiTM..ngee~~malas tol nak kemas barang..dah lah spek aku pun ntah mana aku letak..inilah penyakit aku..suka letak spek  merata..bila nak sambung study mula cari balik..ini aku pun tak tahu mana ntah spek aku..kalau kau orang nampak bagitahu aku eh??hehe..

ada adik-adik blogger tanya macam mana ek nak dapat BE ni??huhu..ntahlah aku pun bukan bijak pun..bagi aku kalau nak dapat BE..aku terima je..tapi kalau nuffnang tak nak bagi BE..aku marah le..hehe..tak ah..tapi aku rasa tak payah lah nak kejar BE ke hape..biarlah kita berblogging sahaja..BE tu Insyallah dapat..yelah setiap orang dekat hati dia tu ada tujuan yang berbeza untuk blogging..ada orang hanya memang sekadar mahu blogging,ada orang mahu dapat inside income,ada orang ntah..tak ada tujuan(huhu..suka hati aku je)...jadi aku malas nak cakap banyak..hee...tapi kalau sudah dapat BE itu pasti satu bonus& mungkin sekali menaikkan semangat kita untuk blogging..betul tak??lorr..ini asal pula aku bebel panjang lak ni..hehe..

apa yang aku tahu..aku nak si pengiklan itu bagi aku BE..aku saje2 tepek iklan semua dekat atas..tempat yang visitor senang nampak....hehe..lagipun memang harus begitulah kan..tak kan..nak letak dekat bawah sangat..sebab kadang2 orang malas nak scroll down..memang tak kuasa..lagi2 nak harap orang macam aku memang tak lah..lagi satu kalau letak dekat sidebar pun kena amik port yang atas sikit..jangan bawah sangat kan..lepastu UV haruslah bagus k!!

ngee~~tiba2 aku menyimpang..jadinya itulah story aku dapat BE lagi..tapi tiba2 jadi cerita lain..
hehe...

corat-coret:ada baur2 belagak di entry ni..hahah..

p/s:dah nak balik uitm!!huarghh!!

4 comments:

nub said...

ceq baru taw apa tu nufnang 2 ari lepas...selama ni wat blog xpena taw pon.hahak

nuR izyan said...

@nub
hee..same le baru taw amende tu nuffnang..hee :)

Farahanis Waheda said...

awak uitm mana yunks ?

nuR izyan said...

@Farahanis Wahedaowh..kite uitm lendu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...