Wednesday, December 29, 2010

DENGAN INI GIVEAWAY:LUCKY FOLLOWERS DITUTUP SECARA RASMI!!

..ASSALAMUALAIKUM..

bajet betul tajuk den tu kan..semua nak pakai tulis gabak-gabak..yelah nak bagi korang senang baca..kang ada pula yang tertinggal keretapi sibuk nak join...GA izyan memang senag gila kan..tak usah nak bebel..just sertakan banner GA je..simple..:)


inilah banner yang menunjukkan betapa mesterinya lucky followers izyan itu..wateva pun..izyan nak ucap thanks dekat semua yang join giveaways ini ok!!ini second giveaway..yang first giveaway..hadiahnya telah pun izyan poskan..dan dah sampai pada pemenangnya..yang topup ni..senang sikit..ok..ini list name yang join..ok nombor lucky draw korang akan ditentukan berdasarkan nombor pernyertaan korang maksud berdasarkan korang ini send link penyertaan korunk yang ke berapa lah kan..dan izyan akan meminta adik comel izyan untuk mencabut mana-mana nombor dia berkenan..haha..ini dia orang utama giveaway ini..wakaka..


oh..mesteri lagi..haha..haruslah..semua harus mesteri  ni..biar berdebar sikit..korang jangan nak jampi serapah ke hape dengan gambar adik aku supaya korang menang..penyertaan batal tahu tak??hehe..

ok ini list name yang join GA den..siapa nama dia tertinggal sila inform..bukan apa ada itu dia lupa nak bagi link..ada itu tak bagi link betul2jadi..penyertaan itu izyan tak dapat nak pasti dekat mana..but izyan still murah hati suruh bagitahu kalau nama dia tertinggal..hehe...so nama ini mengikut urutan penyertaan maknanya..siapa yang send link entry dulu..

12.Ogy
14.ASHAA
22.Shino
24.dayana
28. Nana
29.nadiah
31.Jieda
33. cikanna
36.  CheQ PP JoY
42.hacker
44. myssmie
45.  yana_popeye
53. aini 
54.kiwi
60.  anamizu
73.chacha
75. Shaa
79. secret 
80.SAKURA
83.  ~faty~
84.leen 
93. rosilah
95.aanie
96.azuin
100.*azni*
103.Norzie
106.Fateen
107.QARD
110.Cik Dya
111.Zalina
113.Farhana
116.kakngah

ok inilah...colon2nya,ada siapa tercicir sila inform dekat den copat!!aduh2..tangan nak patah dah hehe..oh dan ye...nama2 ni semua ikut id google ye..lucky followers??saje nak bagi korang suspen akan diumumkan pada 30/12/2010...biar saspens sikit...hehe..TUNGGU!!!

corat-coret:agak2 nombor mana lah yang adik ku akan cabut t!!

p/s:ingat jangan nak jampi2 gambar adek den..hehe..dia tak bersalah dalam hal ni :)











26 comments:

tomatokering :) said...

wahh~lamenyeh nak taw . hihi
ceq 69 . fuh fuh ;p

nuR izyan said...

@tomatokering :)hehe..cik tomato..saje nk kasi suspen skit :)

shera haifa said...

nam shera xde,,,huhu

http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/giveawaylucky-followers.html

shera haifa said...

eh2x,,dh ada lah..no 7..sory.penim ku cari nama..hehe

ASHAA said...

arap-arap adek sys cabut nombo 14. winkwink, (:

nuR izyan said...

@shera haifahehe... :)

nuR izyan said...

@ASHAAhehe...doa2 cpt!! :)

gewecun said...

maceh2..nama saya mama hiro/gewecun ada:-)

nuR izyan said...

@gewecunhehe..welkom :)

elleyayah . said...

elly no 26..fuhh,hrp2 bertuah.

nuR izyan said...

@elleyayah .hee..fuh2 :)

salfa said...

saya??

nuR izyan said...

@salfaok..dear..da listkan :)

anamizu said...

sipbek cik ana ade #60=anamizu ^^

nuR izyan said...

@anamizuhehe...gud luck tok cabutan..keke:)

Miecyber said...

Lorr... tak sompet den nak join....

Tips apabila di gigit lintah

CheQ PP JoY said...

no 36 ye..fuh fuh..mintak2 la kene.amin..=]

nuR izyan said...

@Miecyberhehe..ayoo..tlambat pula.. :)

nuR izyan said...

@CheQ PP JoYhee..fuh2.. :)

bintangjanganpergi said...

hope lucky num 88 :)

nuR izyan said...

@bintangjanganpergiwee..doa2 cpt :)

nadiah said...

suka part ni.
adakah mengena..hehehe

nuR izyan said...

@nadiahhehe...:)

kakngah said...

mcm xder dlm senarai jek.. :(

http://gengggkapak.blogspot.com/2010/12/lucky-followers.html

nuR izyan said...

@kakngahizyan d alist kan :)

Miecyber said...

Tahniah kepada yang berjaya....


Bila saya blogjogging $$$$$$.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...