Saturday, December 25, 2010

Entry 18sx..iklan ini bila nak hapus da..

..ASSALAMUALAIKUM..

hehe..apakah..ha!!ada tak yang under 18 cuba-cuba intai entry ini??ok..apa ntah gedik sangat tajuk aku itu..sahaja nak mencuri perhatian pula..hehe..bila aku suka merayap di web tanpa tentu hala..masuk web yang baik-baik je tau..lepas itu nampak pula iklan ini..iklan game ke apa..aku tak tahulahkan yang penting benda alah ni dari zaman aku kenal internet..selalu gak nampak iklan ni..iklan ke game ke aku pun tak tahulah kan...iklan apa??ini ha..


apakah??aku rasa ntah dah berapa lama dah wujud benda alah ini..setelah sekian lama aku terjumpa balik..haiz~~mana tidaknya iklan macam ini..lagi-lagi ada dekat web2 game..boleh mempengaruhi adik-adik kecil lagi..yang pasal dua orang budak yang melakukan perbuatan tak senonoh tu..Ya Allah..terkejut sejuta aku baca berita pasal mereka..ermm..bila terlampau maju susah..bila terlampau pandai pun susah..apa yang penting jaga diri kita,nafsu..Ya Allah..mudah-mudahan kau jauhi aku dari melakukan perkara yang kau murkai..AMIN..

eh,tapi seriously lah...lama bertahan pula game ni kot..huhu...

corat-coret:hish...ter ada pula gambar ni kat blog aku..huhu..

p/s:tulis entry d pagi hari..hehe..

8 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

ni la salah satu cara puak2 freemason nak rosakkan pemikiran kanak2..

M I A J A M A L U D D I N said...

betul tuh beb, nyampah jek aq tgk..

nuR izyan said...

@~hAKim ZaiLAn~aah...betol tu..

nuR izyan said...

@~hAKim ZaiLAn~aah...betol tu..

mr shah said...

sebab nak elakkan maksiat la nabi suruh kita kawin cepat...ni duk ditahan2...ha...tu yg zina tu...

nuR izyan said...

@mr shahyup..btol tu..tp kita pon kenalah kuatkan iman&thn nafsu..

Qaseh dalia adelia said...

tau xpe..kdg2 bukak web..pahtu de org lain tgk kite bukak..dorang pk pelik..uwaaa grrr

nuR izyan said...

@Qaseh dalia adeliahaha..mmg..tulah..ayoo ai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...