Tuesday, December 7, 2010

facebook oh facebook maju benar pula kau..

..ASSALAMUALAIKUM..

Baru je tadi aku kata nak blah jap..hehe nak rehatkan minda selama 4 hari tiba-tiba aku login facebook..aik tekejut pula den..wah2..facebook sejak akhir-akhir ni macam-macam upgrade pula...aritu yang new profile kan..tak suka lah..yang terbaru ini pula...


siap pula kita boleh tahu..publish apa yang kita comment or post dekat orang..dulu just bagitahu macam itu je kan...haiz~~kantoi ah macam tu..kot2..aku luahkan perasaan cinta aku dekat orang kang ada pula orang lain baca kantoi ah beb..hahaha..ish..ini yang aku tak boleh nak comment2 luah rasa cinta aku ni..ish2..geram lah pula..haha...

dah..ok...short entry je..nak bercuti-cuti dekat rumah je pon..wakaka..

tido..ZZzzzZZZZZZ

corat-coret:ding dong dah kepala aku ni..warghh!!result kuar 10aribulan ni ok..Ya Allah,moga-moga aku lulus dgn cmerlang..dpt DL skali..AMIN..meh2..doa ramai2.. 

16 comments:

PinQib said...

wahh header br la...
cantekkk

salam, maal hijrah. da baca ker entry terbaru di


Interesting facts about JAPAN!
Main GULI dalam telinga

aNnE said...

dah tak ada privacy..nak wall-to-wall,semua orang boleh baca...haihh=.='

~hAKim ZaiLAn~ said...

pasal ni la kes cerai makin btambah sbb fb nnti..hahha..

nuR izyan said...

@PinQibyup..tq..salam maal hijrah kmbali.. :)

nuR izyan said...

@aNnE
yup..btol tu..ish..nk bkasih dgn kekasih pon x leh..haha.. :)

nuR izyan said...

@~hAKim ZaiLAn~btol tu..yg bkaple pula abis ah tahu yg psangan die bgtl dgn org len...hahaha.. :)

sugar2 kapas strawberry said...

serious taksuke profile fb yg bru ni.xsuke2.

nuR izyan said...

@sugar2 kapas strawberryyup..kite pon..ntah..x best je..tp kite x upgrade pon new profile tu... :)

:: hayati :: said...

salam maal hijrah..jemput singgah kt sini yer,

http://babygown.blogspot.com/

nuR izyan said...

@:: hayati ::salam maal hijrah kmbali :)

Misz Nuriz said...

haha..
smlm mmg mcm tu..
kita pn t'kejut..
tp tgk ari ni da ok balik..
da kembali normal... ;p

nuR izyan said...

@Misz Nuriztulah..sbaik da ok blk..blehlah bkasi-kasihan sprti biase..hehe :)

Lina_Lin said...

kdg2 makin maju makin myusahkan..
apatah lg memelikkan..huhu

nuR izyan said...

@Lina_Linbtol tu..privisi pon ilang..tp kite still gunekn lg..hehe.. :)

ღ TeRU²bOzUღ said...

tak suke lah profile baru tu .. serabut kan?

nuR izyan said...

@ღ TeRU²bOzUღyup..aah..mcm grup pon ade..sbaiklah kite x klik upgrade new profile..tp bleh kot klo nk jdkan yg asl :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...