Friday, December 17, 2010

GENG BOODUCK SHENGET DAH ADA 1000..TERIMA KASIH

..ASSALAMUALAIKUM..

sengih-sengih kerang busuk sikit..ok..izyan nak ucap banyak-banyak terima kasih pada siapa yang sudi follow blog picisan ini kan..terharu rasanya..at the same time rasa risau kalau izyan terbengkalai blog ini masa sem depan..minta-minta tak lah kan..seminggu sekali update pun cukup lah kan..betul tak???oopss..lupa pula GENG BOODUCK SHENGET itu my followers punya geleran..maaflah agak tak sopan pula kan..ye ok izyan dengan ini nak bagi awards dekat followers izyan yang ke 999-1000..jeng..jeng..jeng..tidak lah berapa menarik..tapi hati ini ikhlas memberinya..hope tuan punya blog yang dapat ikhlas menerimanya..maaflah den tak berapa nak kreatif sangat..ini jelah yang sekadar termampu..


JOM KITA BLOGWALKING SEKEJAP DEKAT FOLLOWERS 999&1000 IZYAN NI..



999

CIK GADIEST


ha..lawa betul header blog dia kan..blog dia apatah lagi..lagi lah lawa..sampai tak nak den keluar dari blog dia even kena paksa dengan tuan blog...hehe..nak tengok blog dia??sila KLIK!!

1000..

wah!!pasang bunga api sekejap!!hehe...


credits:google image



cute kan blog dia...apalagi..jom terjah blog yang pinky& cute ni..follow sekali jangan lupa ye:)
sila KLIK2 untuk terjah menerjah..

ok..itu sahaj untuk entry kali ini..bagi para followers selain 999&1000..dekat sidebar izyan ada awards yang memang sedia ada untuk di ambil...silakan..jangan buat-buat malu ye..

corat-coret:huhu..sambung tengok cerita korea balik..tadi terhenti jap nak buat entry ni..

p/s:asal blog mereka comel dan blog aku???...ermm..musykil..haha..








12 comments:

Mr. Shah said...

untung le pengikut 1k...boleh buat daerah da ni...hohoho

misz nuriz said...

wow, da 1000 follower!!
tahniah3...
teruskan b'blogging yea.. ;p

fathiahRAIHANA said...

ececeyy .. tahniah!! ramainyee follower dy kan ! hihi :)

anamizu said...

ohhh trima kaseh izyan!!
ana dah ambik..
ni entry special utk izyan ^^


special utk izyan ^^

nuR izyan said...

@Mr. Shahhaha..x de la..baru 1k..tp Alhamdulillah.. :)

nuR izyan said...

@misz nurizthx ye..Insyallah..u too keep blogging :)

nuR izyan said...

@fathiahRAIHANAhehe..Alhamdulillah..syg oi..awk pon ape kurangnya dik..wah after SPM ni..sbok blogging nmpknye kan.. :)

nuR izyan said...

@anamizuwelcome & thx hana..hehe.. :)

Lachata Love said...

wahh..ramainya follower kamu izyan..ha3...jelez saya..saya baru 28 follower je...izyan follow la saya ye..he3..n nk ambk awards for follower blh x izyan?? ngah nk kumpul awards..he3..

nuR izyan said...

@Lachata Lovehuhu..x lah..awk pon leh juge..keep blogging k:)..oh boleh sgt..amik je :)

syieda_syaada said...

wahh masyukk tuh hehe btw congratz! :)

nuR izyan said...

@syieda_syaadahehe...agk masyuk lah..TQ~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...