Thursday, December 30, 2010

GIVEAWAY:LUCKY FOLLOWERS-dan yang bertuah ialah!!jeng..jeng..jeng...

..ASSALAMUALAIKUM..



jawab salam kita dulu..hehe..tiba2  gedik pula guna kita2 kan..biasalah ini nak buat pengunguman penting ni kena sopan sikit.kalau boleh romantik lebih kan..hehe..ok sekali ingin ucapkan terima kasih buat yang sudi join GA izyan ni ye..dan seperti yang izyan kata pada entry GA ni izyan buat GA ni pasal nak menghargai followers izyan..yelah nak dekat akhir tahun ni..jadi nak ucap terima kasih dekat siapa yang join GA ni..kononnya nak bagi topup bawah RM 30 bagi 3 orang kan??hehe..tapi cancel!!haha..padan muka korang..izyan bagi topup RM 10 bagi 10 orang followers bertuah..memang bajet2 izyan RM 100 gitulah..tetapi melihat kepada followers yang join ni agak ramai juga..izyan tukarlah..seorang 10higgit..banyak kan..bersyukur cepat...jadinya..izyan tak nak membebel panjang  sebab korang mesti dah berdebar nak tahu korang menang ke tak..

ok atas bantuan adik izyan yang comel macam izyan..lucky followers dapat dikenal pasti siapa kah mereka..memang banyak bersabar tol suruh budak kecil ni cabut nombor..dia ingat ni salji ke main baling2..haha..

banyak pula aku bebel kan..haha..dah memang hobi i lah bebel panjang2 lepastu korang semua tidur..ye proses cabutan bermula..ok..ini lah detik2 nya..


dalam kotak love2 yang pakwe sayang i bagi ni ada nombor2 korang ye..hee


surat cinta!!!ish..banyak ni izyan nak kena baca..tak apa nak pilih surat yang mana ek??oh minta tolong orang lah...


oh..si budak kecik datang buat onar..katanya nak cabut nombor..ish..biarlah dia..hehe..


terpaksa menyangkong..sebab tak ada bajet nak sediakan kerusi..taada!!dah cabut satu!!



buka lah..tengok nombor berapa yang bertuah!!

jeng..jeng..jeng..no pertama yang bertuah..


wah!!no pertama yang bertuah..siapa punya nombor tu.??

lepas tu ini 10 followers bertuah yang dapat topup 10 hinggit!!



tengok2..ada tak nombor korang..

lepas itu tiba-tiba aku nak bermurah hati lagi..aku tambah lagi RM 20..tapi yang kali ni RM5 topup seorang k!!hehe..jadinya yang bertuah dapat topup 5 hinggit..



ha..nombor siapa pula ni??ada tak nombor korang?tak ada??ala..sian dia..

bagi yang nombor dia tidak dicabut oleh adik izyan..sory lah ye..mungkin belum rezeki lagi..tak apa..izyan pun GA ke contest ke hape..tak menang2 lagi..tension betol!!hehe..nak menang jugak!!
pada yang bertuah..tahniah izyan ucapkan ye..-wink2-

Nama yang dapat topup RM 10

79. secret 
103.Norzie

yang dapat topup RM5


yah...itulah yang bertuah..dan yang bukan tak bertuah kurang bernasib baik..jangan nangis ye..Malaysia dah menang bola..tak baik sedih2..hehe..

jadi bagi yang dapat topup free tu kan..

silalah korang hantarlah no anda dekat email izyan-yuyushamba@gmail.com atau estranged_1402@yahoo.com.my

yang dapat topup RM 10..samada korang nak izyan masukkan topup tu terus or nak suruh bagi no apa ek??apa yang nombor masuk topup tu kan..sila bagitahu ye..

yang dapat 5 hinggit itu haruslah izyan kena masukkan terus..

dan bagi yang bertuah ni sila confirmkan d sini anda menang dengan kata "Alhamdulillah"..hee..lepastu cepat hantar nombor2 korang kat email izyan ke facebook ke apa..sebelum 1 Januari 2011..kerana saya mahu pulang ke pangkuan UiTM..ada faham..??jika tidak  saya akan undi no lain..

TERIMA KASIH YE :)

corat-coret:yang tak menang sila cuba lagi..huhu..














37 comments:

misz sheyla said...

hala....mane name misz neh...tak bertuah pun..uwaaaaaa...tamoe kawan.....

congrat pade yg menang

nuR izyan said...

@misz sheylaalamak misz jgn nangis ye..hehe..:)

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

huhu..xbrtuah gk hihi

Zetchi Henry said...

wah sedih ni..
tak dpt jadi lucky followers

hacker said...

jap lagi sy akan hack kputusan undian ini...
muahahahaha

nuR izyan said...

@shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]hehe..mybe next time?? :)

nuR izyan said...

@Zetchi Henryhuhu..la tahzan :)

nuR izyan said...

@hackerhaha...jgn..x baik!! :)

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

taufidris said...

"Alhamdulillah"

BRO DAH EMAIL

taufidris@yahoo.com

syakila said...

"Alhamdulillah...menang gak top up rm5 jadi ler kan..save dah tuu..

ok kila dah selamat sent email tadi..

thanks sekali lagi..

Nur Ezzat said...

alhamdulillah.. ade rezeki ezzat di sini..

izyan nak bagi topup free ea.. thankss sangat2 izyan!

tahniah untuk pemenang2 lain..

nuR izyan said...

@taufidrisok bro..da trime mail tu :)

nuR izyan said...

@syakilaok..izyan da dpt mailnyer :)

nuR izyan said...

@Nur Ezzatezzat jgn lupe send mail tu ye :)

syieda_syaada said...

congratz kepada yg bertuah..yg tak bertuah mcm saya nie chillax sudaa jgn sedey2..hohoho :D

shera haifa said...

tak de rezeki nak dpt topup free,,kene topup sndri lah jwbnya,,huhu

tahniah buat smua pemenang

gewecun said...

alhamdullilah mama hiro/gewecun menang top up RM 5 tu..

dah hantar no dlm email yg di sebutkan
btw nie my email:curlygewe@yahoo.com


maceh2..

nuR izyan said...

@syieda_syaadahuhu...ye jgn sedey2..chill beb :)

nuR izyan said...

@shera haifahuhu..mybe lain kali :)

nuR izyan said...

@gewecuntahniah!!ok..:)

elleyayah . said...

wawa.xbertuah.

sharifah athirah izyan said...

waa.. menang2 toup rm10.. ni berkat nama sma izyan.. hikhik..

nuR izyan said...

@elleyayah .hehe..jgn sedey2 ye :)

nuR izyan said...

@sharifah athirah izyantahniah!
eh2,baru prasan awk pon ade name izyan..hehe :)

nadiah said...

tahniah semua yang menang..

Nazrin Nasir said...

ape la yan, buat ga hadia topup!!
aku pkai line.. cam ne nak join?? hurm..

shera haifa said...

myb lain kali kot..xpe nti shera join lg

nuR izyan said...

@Nazrin Nasirhaha..ko ngada pkai line wtpe??yelah aq byrkn ko bil tok sebulan..huhu :)

Fxysche Nas said...

waaa....GA ape ne..
terlambat tiba..T_T sob2

Lachata Love said...

wah..!!!! nama saia ada..he3..happy2..kak izyan..Lachata bgi no kat fb leh x?? email xbkk..he3..hope blh la ye..Lachata dah add kak izyan..

nuR izyan said...

@Fxysche Nashehe..adoi..terlepas la awk :)

nuR izyan said...

@Lachata Lovethniah!!!hehe.

anamizu said...

wahhh tahniah smue ^^
cik ana xde (T__T)

Norziela binti Hamid said...

Alhamdulillah menang topup rm10.tq izyan.

Ibu Ayra said...

Alhamdulillah rezeki di hujung tahun 2010...

Shaa said...

Saya x bertuah... ;(
Ooh ya, pada yg bertuah...Tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...