Monday, December 20, 2010

Hackers&aku serik dengan myspace

..ASSALAMUALAIKUM..

Hackers!!binatang ini lah yang aku paling tak suka..ha setepek kau kena binatang dengan aku..hehe..geram oo..mereka ini benar2 dah tak ada kerja kan..kalau tak ada kerja sangat..meh potong lalang ke rumput ke depan rumah aku ni..eh2,jap...rumah aku ada ke rumput..huhu..konpius jap..tak ada pun kau tolong atok aku dekat kebun tebu dia..tanam tebu pun sodap..dah aku melalut sampai tebu da...

hackers..aku tak tahu lah  dia ini spesis apa,jenis apa,tugas dia apa...yang aku tahu dia ni penjenayah dekat dunia internet..aku rasa si hackers ni agak busy body orangnya kan...sibuk tak tentu pasal nak hack orang..makan gula-gula hacks sudah..5 sen je pon sebiji..ayoo ai..hackers apa itu:

good hackers:

Traditionally a hacker is someone who is skilled at subverting technological systems and making them do things they were not originally designed to do. It later came to be almost synonymous with expert computer programmers. 
bad  hackers:

refer to someone who breaks into computer systems


ok..ini aku cilok dari mana-mana ntah..hehe...and aku rasalah hackers ini memang intelligent programmer kan..haish...yang ini tak sabar-sabar nak belajar bab hack2 ni..hehe...melebih pula aku ni kan...baru je lepas C++...

kenapa pula tiba2 tak ada angin tak ada ribut nak cerita pasal hackers  kan..bukan apa..tiba2 aku teringat myspace aku yang kena hack tu..geram oo..dah setahun lebih dah myspace aku terbiar...sebabnya aku dah tak boleh login dekat myspace aku...seriously password,email semua betul...tak akan  lah aku boleh lupa kan??dah banyak kali cuba..last2 aku give up je..tapi sebaik lah tak ada sangat gambar aku dekat situ..


ini myspace ye...tengok muka aku time budak2 sekolah...memang muka tak siap je..haha...ntah apa geli sangat ada pula gambar pelakon2 jepun..wakaka..zaman budak2 sekolah dulu lah..memang naif yang amat..

lepas itu aku saje gedik buat yang baru..disebabkan kegedikan aku..aku kena hack lagi sekali..wakaka..tak boleh login lagi..sangat kejam oo buat orang perempuan macam ni..tak baik tau..nanti ayah saya marah..hehe..


ha..yang ini kiut sikit muka aku..wakaka..jahat punya myspace..tak bagi aku buat myspace lah tu..dah memang aku tak nak lagi ada myspace..siapa ek yang buat myspace ni...tak salah aku namanya Tom eh??tom ke jerry ke..aku dah tak nak myspace kau ni..tapi tak payah nak kejam dengan aku tak bagi aku login pula..aku baru je nak padam myspace ni...adoi...sampai sekarang wujud myspace aku ni lagi..bila aku buat "forget password"..tak  send pun langsung email nya...dah memang tak lah aku nak jenguk kau myspace...ini je tadi aku terjengok..jengok pakai sebelah mata sahaja..haha...sangat mangkuk ayun betul!!!huhu..

tapi nasib baiklah tak ada lagi orang buat profail palsu aku kan..yelah aku kan bukan hot sangat..haha..jadi memang tak ada kejadahlah  nak buat account palsu aku..hehe..kesian juga tengok orang yang gambar-gambar dia dijadikan picture profail dengan cara haram..huh..tapi nak buat macam mana kan..sudah terang lagi tak harus bersuluh itu salah kita sendiri kan..siapa juga suruh tempel muka banyak-banyak..bila dah terkena sibuk nak marah-marah pula kan..jadinya apa juga yang kita lakukan fikirlah baik buruknya  dulu ye..aku cakap ini juz random..kalau siapa perasan aku cakap pasal dia sowy lah ye...hish...geram aku ah mysapce ni..

corat-coret:hilang mood aku dah..waa...nak login..nak delete myspace tu..*nangis10x*

p/s:gula2 hack tak best..







6 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

hackers cap ayam. hehe

hacker said...

http://hackerz91.blogspot.com/2010/12/mutiara-doa.html


aik..mrah pada sy kew????

nuR izyan said...

@Puteri Iqa Izyanhackers cap ayam??hehe..mmg low class :)

nuR izyan said...

@hackerhaha...kbetulan pula samekan..hackers :)

~hAKim ZaiLAn~ said...

abes camne saya nak jadi hackers kalau cik nur izyan xsuka..haha..

nuR izyan said...

@~hAKim ZaiLAn~oh..ade cite2 jd hackers ke??jd lah hackers yg baek..huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...