Saturday, December 25, 2010

kenapa ada sesetengah perempuan sibuk nak gedik2 protect pakwe dia kononnya(ini pasal adik-adik di bangku sekolah)

..ASSALAMUALAIKUM..





*muka sedih tak dapat whiskies*

dah2...sambung tajuk utama aku tadi...kenapa ada sesetengah perempuan sibuk nak gedik2 protect pakwe dia kononnya(ini pasal adik-adik di bangku sekolah)*sebab panjang..aku copycat tajuk dekat atas..hehe..*..kadang-kadang bila buat blogwalking ternampak juga lah orang tulis kisah cinta romatika de 'amour dia bersama pasangan dia kan..aku ni ye lah kekasih tak ada..kekasih gelap tak ada..kekasih putih lagilah tak ada..yang jadi kekasih aku sekarang ini bloglah..dah sebulan lebih kami dating..hehe..banyak kali juga terhenti dekat blog yang story pasal pakwe mereka kena rampaslah.."jangan rampas pakwe akulah".."hey,perempuan kau jangan nak rampas pakwe aku lah"..ntah macam2 lagi...

kelakar ok..adik2 kecil-kecil lagi ah..dah gaduh-gaduh pasal pakwe2 ni..tak payah lah nak protect sangat pakwe sayang awak itu kononnya..sekalipun dia kena dirampas atau saje2 buat diri dia kena rampas*boleh pula camtu kan*..biarkanlah dia pergi..ceh2,aku poyo tak hengat..lagipun awak semua masih kecil..tak payahlah sibuk nak bercintan-cintun...lepas itu bila ada orang nak rampas ke apa ke..bila awak clash dengan pakwe awak tu..mulalah tulis entry yang kutuk2 bagai,caci-maki bagai..semua perkataan rock semua keluarlah..perkataan yang pahit,masin,manis pun keluar..see..hilang tau kesopanan kita..itu yang tak suka tu,tahu tak!!hee..perjalanan adik2 masih jauh tak payahlah fikir pasal  laki ke couple ke..jeles tengok orang kaple ke..tak payah ok!!study aje baik..

lagipun kita tahu couple tu haram...ah..malas nak cakap..aku cakap lebih-lebih kang ada yang hentak2 kaki tanda tak setuju..hehe...pernah gak aku dituduh cuba rampas nak kata pakwe tak ada  pun..mereka juz kawan..aku pun juz kawan je..sebab itulah sekarang ini aku malas nak fikir pasal cinta ke apa..bagi aku kalau ada jodoh ada lah..bukan aku  tak mahu menerima...tapinya..cuma aku rasa biarlah masa menentukannya sama ada kami bersama atau tidak..itu semua di tangan ALLAH....lagipun restu ibu bapa tu yang penting..hehe..~~XD..keluar tajuk lagi..


corat-coret:apa aku merapu ni??hahaha..

p/s:oklah..entry ni sebenarnya saje merapu2..tp di akhir kata aku itu harap seseorang itu fahamlah ye..cewah!!jiwang karat jap aku..hehe..

4 comments:

Dira gMj said...

bgus entry ni..takde mne merapunya..
yolah kak..bdk2 zmn skunk brni ek dok mmperthnkan bf.erkk.
kito dlu tkde pun cnta2 ni
klo ada pun diam2 je smpn feel uh.haha

misluvcoklat said...

haha.
sy setuju ngan entry nih.
ramai betul bdk skola yg protect pkwe dorg .
pdhal cinta monyet je pun.
=)

nuR izyan said...

@Dira gMjye..btol tu..apejuge lah sbok nk protect pkwe die..adoi ai..hehe :)

nuR izyan said...

@misluvcoklatbtol tu..cinta monyet je pon...adoi ai adek2..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...