Friday, December 3, 2010

Keyword pun buat hati terhibur..

..ASSALAMUALAIKUM..

yo!wassup beb..hari ini aku nak ganas-ganas sikit..lorr..kalau tak selalu nak bajet cun..walaupun aku tahu aku cun..maaflah statement aku selalu macam ni..lebih memuji diri...ni la akibatnya bila tak ada orang nak puji aku kan..hehe..sudah-sudah..wahaha..kawan aku pelik bila masa pula aku nak jadi blogger misteri tak tayang muka..nampak mata aje..makcik,i pun tak tahu asal..tukar style misteri lah pula asyik tempel-tempel je..maybe aku dah fobia kot orang tegur aku banyak kali jangan tempel menempel gambar dekat blog..ho3..tapi aku tempel gak kan..ceit,keras kepala tak nak dengar nasihat ni...tapi tak ada misteri sangat makcik pun..dekat facebook aku nak tengok gambar aku boleh je..yang posing ala-ala Hana Tajima tak ada lah..ala-ala makwe aladin adalah...nak tengok dekat entry yang lepas-lepas ada juga..tak ada ah misteri macam kisah cinta Uncle Seekers tu kan...

panjang pula intro aku..aku punya kepakaran..tulis intro yang panjang..hehe..aku tak  tahu aku ini pelik atau saja-saja buat-buat pelik...aku tengok keyword pun boleh gelak..of cos lah kan kadang-kadang tengok  keyword pun boleh buat orang gelak mana tak ye..kelakar juga lah manusia-manusia ini gunakan pakcik Google search apa yang dia nak..ada tu apa yang dia search kelakar lah..yang paling kelakar  orang  nak search izyan.com yang gossip-gossip pasal artis itu kan..tetapi tersasar dan tersesat dekat blog aku..hehe..maaflah saya bukan izyan.com tapi izyanyuyu.blogspot.com..jadi janganlah tersalah ye awak-awak semua..saya ini tak reti nak menampilkan gossip hangat..ntah artis Malaysia ni..yang selalu keluar dekat blog orang itu je yang aku kenal kot..ho3..contohnya lisa surihani..gadis pujaan ramai kan..ceit!!jeles den.tapi kalaun artis korea ada kot gossip2 nya...he3...


wah2..sejuk perut ibu mengandung...cari pasal Hukuman melancap..bagus-bagus..kalau before ini aku ada tulis entry pasal orang yang cari pasal "cara perempuan melancap"..ini mereka cari hukuman melancap..bagus2...nak search pasal cara-cara "tuttt..".terbabas dekat blog aku kena bebel pula..sian2..he3...nak buat macam mana dekat blog aku ini ada kaitan dengan apa yang dey all nak cari..jadi dah terbabas sini baca nasihat apa salahnya kan..ok..TAMAT~~


corat-coret:mister potato...siapa nak belanja???


tikus pun datang blog aku...maaf gambar agak menggelikan..aku pun rasa begitu..tapi hadapi dengan tabah ok!!

I LOV U OLS!!(tetibe je..)


18 comments:

PinQib said...

haha.. bahaya dah nii


Baby untuk dibeli!
Kita dan BABI!

nuR izyan said...

@PinQib->hehehuhuhahaha..bahaye ke??

Anna Ruzyana said...

salam..
camna nak tau keyword apa msuk dlm blog kita? tolong ajar.. n camna nk dptkan graf tu... sy budak baru belajar.. ^_^

cikpia said...

arghhhhh GELI!!!!!!!!!!!!! nyesal baca entri nie sampai abes!!!

DiaUmaiNiNaz said...

silap keywords ada bagus jgk tu...carian berbentuk ilmiah yg arah kebaikkan tu mmg susah nk dapat tp yg buruk2 tu lg org suka.

apih el nino said...

hukuman melancap? Hahahaha...

nuR izyan said...

@anna ruzyana->wsalam..oh..yg ni kite ambik dr nuffnang..dkt blogger ni pon ade..boleh tgk dkt stat :)..hrp mbantu awk..

nuR izyan said...

@cikpia->hehe3..maaflah wat anda nyesel lak..lps ni kite ltk pic lg xtreme...tikus modok pula.. :)

nuR izyan said...

@diaumaininaz->btol tu..mlg x berbau..crik buruk2 dpt baek2..he3..eh,tu bkn mlg tu k'untungan tu.. :)

MIMIE AIZA said...

keywords? ouhh baru ku taw :)

nuR izyan said...

@apih el nino->yup!!ho3.. :)

nuR izyan said...

@mimie aiza->yup..keywords..bagos udah taw :)

Wanie Dazzlings said...

:hahaha!!..
macam-macam sekarang ni...
"^_^" terasa pelik pun ada..haha!!

nuR izyan said...

@wanie dazzlings->he3..mmg mcm2 ade..trase plik pulak kan :)hehe..

hamzah ian said...

keh keh.. hukum ape ye?

nuR izyan said...

@hamzah ian->keke..hkum sprti dnyatakan di atas..hu3..

zaMir said...

camne nak buat keyword nih...x reti la....tlong ajar....

nuR izyan said...

@zamir->yg keyword kite amik dr nuffnang..dkt blogger ini pon ade..cube tgk dkt stat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...