Thursday, December 30, 2010

Khairul Fahmi kau pujaan hati den sekarang..

..ASSALAMUALAIKUM..

wah!!Malaysia menang!!ye semua pun buat entry pasal bola ni..Malaysia dah menang pun Piala AFF Suzuki 2010..menang agregat 4-2..haha..aku cakap macam tahu pula agregat tu apa kan..yang aku tahu ubat gegat je..hihi..Alhamdulillah menang pun Malaysia..ngee~~dengan Indonesia yang saje nak buat kontroversi laser dia..yang paling kelakar tak hengat laser yang si siapa nama dia eh..Jupe..macam itulah nama glamor nya..hehe..nak pakai seksi seksa konon..wekk!!tak layan..haha..kalau Angelina Jolie tak apa juga..hehe..

Fifi Farihan

ha!!tepek jap gambar khairul fahmi...nampaknya khairul fahmi ni dah jadi lelaki pujaan ramai wei..
dekat facebook tu..perempuan Malaysia semua buat status KHAIRUL FAHMI!!lepas tu siap love2 lagi..haha..aisey..jeles aku ah..aku belum dapat menambat hati lelaki Malaya..wakak geli je...tengoklah kedemaman khairul fahmi pun melanda kawan den..pening...sebaik aku ni memang demam korea je..haha..


haha..tengok tu..aish..balik uitm ni..memang kengkawan aku dok story pasal khairul fahmi lah agaknya..huhu..sediakan telinga..ceh,sekali aku pula yang lebih2 cakap si fahmi tu henskem..haha..tak habis lagi kawan aku punya keminatan dia..haha..


haha..statement kawan den yang sangat tak boleh blah..memang betul sudah jadi pujaan hati dia khairul fahmi tu..ish jangan balik uitm..dia dok kemarok2 depan aku pula..haha..dengan aku cerita pasal oppa2  je..oppa2 i yang hensem tu..hee...lepastu ada juga yang siap tukar pic profile dia gambar khairul fahmi..hehe..macam2 telatah tol..pepehal pun tahniah buat pemain Malaysia u guys da best wei!!

meh LIKE fanpage KHAIRUL FAHMI..hee

corat-coret:khairul fahmi!!!ish..aku tak leh curang dengan oppa2 aku..haha..lagipun dia dah berpunya kan..ala sian korang..hehe 

p/s:YIPPEE!!


10 comments:

Tok Esah said...

wah, den pom nak fahmie gak lah... hahaha

yeah!!! tahniah malaysia!!!

Tahniah Malaysia Juara, Esok Cuti??

PinQib said...

haha. memang woo.
semua sekarang dok minat ngan pakwe AI!!1

nuR izyan said...

@Tok Esahnk jugak ke??byk saingan tu..haha..x pe lah sy x nk :)

nuR izyan said...

@PinQiboh no!!pkwe u ke??hee..:)

the bert said...

tp performance fahmi mase final ni mmg mantap..

nuR izyan said...

@the bertyup!betol tu..:)

Syafiq Rosli said...

tuh kawan sy la..hehe

nuR izyan said...

@Syafiq Roslieh,yeke??ckp ngan die sy nk berkenalan dgn die..hehe :)

padle said...

agak2 kalau msia kalah,ade x yang minat kat khairul fahmie ni eyh...

nuR izyan said...

@padlehehe..persoalan d situ..tp sy x de lah mnt..hehe...wanita2 d luar sane :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...