Sunday, December 12, 2010

LIKE& SHARE BUTTON..

..ASSALAMUALAIKUM..



result sudah pun dapat yang berjaya dapat DL tu tahniah besar-besar aku ucapkan..begitu juga buat classmate aku yang dapat DL tu..tahniah okay..u guys deserve it!!okay..tak mahu ada episod sedih dalam blog aku ini..wateva pun tak dapat seperti yang ditargetkan...aku kena terus berjuang..huhu..cayok2 izyan!!ok..begitu bersemangat sekali aku kan..ok next sem..aim for Dean List..oh..lupe thx to family,kwn2,classmate,roomate,lecturers yang banyak membantu and menyokong aku..thx alot!!

ok..aku bukan nak buat tutorial lah..korunk ingat aku reti ke??aku kang buat tutorial kang jadi apa pula..sebab kata-kata aku bukan tersusun sangat..lepastu teori ntah apa-apa kan..jadi memang tak  layak nak buat tutor..kalau korunk nak sangat facebook LIKE&SHARE button ni..pergilah cari sendiri..oopss.ayat agak kejam disitunya...ok,,apa kes pula LIKE&SHARE button kan..

bagi akulah..LIKE&SHARE button ini memang bagus letak dekat blog ni..betulkan..kan??maybe lah orang tak comment dekat entry korunk..but at least korunk tahu juga ada orang yang baca entry korunk dengan meng'LIKE entry korunk..biasalah kebanyakkan blogger silent reader..yelah..ko ingat aku punya entry tu ramai sangat ke nak comment..haha..memang tak lah..entry tak hot langsung nak komen apa kan..silalah terima kenyataan ye izyan..hehehe..jadinya bila ada LIKE button ini..sejuk sikit hati korunk ada juga orang baca entry korunk..kalau aku..aku pun main LIKE je..sebab itu memang hobi aku..hehe..

untuk SHARE button pula..lagi lah besar-besar terima kasih aku ucapkan..sebab sudi share entry hampeh gas aku..memang sangat kelakar ok..ceh2,aku pun tak payah nak kecoh sangat kan..bukan berpuluh-puluh,beratus-ratus,beribu-riban share entry aku..haha..tapi aku hargai okay..sebab korunk tolong naikkan trafik blog aku sekali...yelah dah tolong promote entry aku dekat facebook korunk..terutamanya kawan-kawan facebook aku kan...bila fikir-fikir balik..malu pun ada juga..sebabnya aku lebih banyak mengarut..haiz~~semua dah baca pa yang aku ngarutkan..malu2..contohnya:




ok..entry ini..muahaha..apakah??seriuosly ini entry yang ntah hape2..cop2..kenapa dey all nak share juga..haha..tq sangat2 ye :)


ok..entry yang sekali aku mengarut..



deh,seriously..entry aku semua tak ada motif&hala tujuan..jadi janganlah kalian share..hehe.tapi kalau nak share...silakan...tapi jangan menyesal bila dah habis baca..




ok..sudah terlebih mengarut..jadi letaklah LIKE&SHARE button kalau nak happy yang entry korunk sebenarnya dibaca...hehe..sebenarnya aku tahu ada juga yang letak SHARE button yang tipu punya..ntahlah macam mana aku nak cakap..setiap entry dia bilangan share semua sama..hehe.eh2,aku ni tak tipu punya..dan lupa pula dengan adanya LIKE&SHARE button ni semangat sikit nak update kan..wee~


corat-coret:masih ada lain hari...(ok..maksudnya aku pun tak faham apa aku tulis ni..hehe)..
sekadar entry tak ada motif..maaf :)




4 comments:

akeep razalee said...

wah boleh practice kat blog aku ni

jom lawat damnhellno blog. jom. komen skali

nuR izyan said...

@akeep razaleehuhu..yup..apelg practice kan.. :)

ZACK ENTRY said...

nak pasang la macamni..=)

nuR izyan said...

@ZACK ENTRYapelg...cpt wt keje pmasangan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...