Friday, December 31, 2010

Oh nama aku yang meletop!!!haha..

..ASSALAMUALAIKUM..


yang ni bukan aku lah..nama dia tersangat melatop dari nama aku..hihi..

haha..ntah apa yang meletop..perasan betul...mentang-mentang nama khairul fahmi punya nama dah meletup sekarang..aku pun gedik2 nak buat statement nama aku meletop..ntah nama aku orang tak pernah dengar..haha..sekarang ni aku tengah tengok korea show ni..jadinya otak aku agak tidak berada di entry yang aku tulis ni..haha..boleh pula macam itu kan..grr..malas nak kemas barang..siapa nak kemaskan meh datang rumah aku tolong kemaskan...aku dari nak kemas barang..aisey sekali terpengaruh dengan korean show ni..atoii ai..

cerita balik pasal nama kan??apa nama sebenar korang??nama sebenar kita..Nur Izyan...nama ayah kita Mohamed Nasir..ok tiba2 pula aku kan..cerita pasal nama aku ni kan..aku rasalah nama aku ni agak sukar diingati atau memang tak ingat langsung..kejam gila beb..tak ingat nama aku..yelah dulu2 rarely dengar nama izyan kan..tapi sekarang ini dah banyak dah nama izyan..bukan aku seorang izyan dalam dunia ni eh..haha...

yelah nama yang kita biasa dengar..nabilah,nadia,atika,hafiz,faiz,..lagi banyak nama lagi kan..kadang-kadang bila ada kawan yang nama sama nak panggil kena pula panggil dengan nama bapak beliau sekali..kalau tak dua2 perasan..malas aku nak panggil dengan nama ayah beliau..biar dedua perasan..hehe..

lepastu patah balik pasal nama aku(boleh pula kan main patah balik..haha)..kau orang tahu..kadang2 aku rasa hangin gak...apasal pula susah benar nak sebut nama aku ni??apa memang terbelit-belit lidah ke nak sebut nama aku yang sedap ni??

kau orang tahu aku ingat lagi dulu2 time sekolah rendah..cikgu cina dengan kawan cina aku pelat tau sebut nama i...nama aku izyan..dia panggil IZAN..ok lah short form lah kononnya tu kan..hehe..redha je lah aku..dia panggil izan...yelah saje nak kurangkan satu huruf..suka hati kau lah labu..tapi yang cina ok lagilah..sebab dia kepelatan..aah..kalau yang malay pula lagi best..sesedap oren dok tambah huruf dekat belakang nama aku..lepastu ada pula sesedap stroberry berry tukar pula huruf nama aku..atoi ai..yelah nama aku IZYAN..tapi ada tu agak nya rasa nama aku tak sedap kot..isk3..dia tambah pula TI..jadi izyanti...apa kejadahnya...ada tu nama aku jadi izyani..haha...ada tu jadi azyan..haha..macam2 nama aku ni boleh berubah ye..tapi tak pelah asal mereka bahagia..aku pun kadang2 layan je..hehe..

korang ada tak kes macam ni??...nama orang dok tokok tambah,saja nak kurangkan huruf bagai..haha..lawak tol aku rasa..aku pon ala2 MR.Bean dok ngaku je bila dey all sebut nama2 aku yang salah ni kan....hoho...

ok..balik nama i yang meletop..haha..tengok ni..


kalah wei khairul fahmi dengan aku..haha..gila perasan..padahal bukan cari nama aku random je tu..
wah2..tapi memanglah khairul fahmi je lah minggu ni ek..tak apa kasi can..pakcik gay pon orang cari juga..haha..


ala...hari ni aku kalah ngan khairul fahmi..tak apa!!haha..eh2,tapi mereka memang cari blog den lah..cuba tengok izyanyuyu..kah3...sesi perasan diri tak hengat jap...huhu..padahal seo punya angkara...libatkan blog aku pula..haha..kan aku dah terperasan orang cari nama aku..kah3..cari nama aku eh,aku tak kata cari aku..nama ye..hee..

jadinya dah kalau susah benar nak sebut nama aku korang panggil je aku yan..tak pun Yoona(haha...tiba-tiba pula)..

siapa ada nama yang panjang benar??

corat-coret:saya Cahay Perhiasan..awak??

p/s:duh..bilik dah bersepah gara2 nak kemas barang..hehe




6 comments:

PinQib said...

haha. ngan goalie negara pun nak gado333

:)

"Above all Life should be fun!"
"Take time for some Fun in Your Life Today!"

| Hidung KUCING| Soccer FIGHT |

nub said...

tsufahmi naa,,,


haha..macam2

nuR izyan said...

@PinQibhehehe.. :)

nuR izyan said...

@nub
haha..begitulah.. :)

aNnE said...

banyaknya nama orang panggil..hahaha

fahmi dah kalahkan semua orang sekarang ni..hehehe

nuR izyan said...

@aNnE
hehe..ntah mereka ni..
tulah..mmg da meletop die skang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...