Saturday, January 12, 2013

oh!tidak! baju kami sama pula..alamak ai..

..ASSALAMUALAIKUM..

Hallu2!!aku repost je entri ni..maklumlah rupanya banyak entri terperuk tu..apa salah mengeluarkannya dari perukkan itu*padahal pemalas nak tulis entri baru..hehe*..adeh..BM aku pun..tak senonoh je..hehe...ok..siapa dekat sini pernah terserempak dengan orang yang sama baju dengan dia??
ngee~~aku memang trauma..ha..amik kau trauma terus kalau benda ni terjadi dekat aku..hehe..kalau artis sama baju itu biasalah kan..dah kata pun sponsor..

 



kalau kita pun pastilah akan ada yang sama baju dengan kita..apa kau ingat kau sorang je dalam dunia ini yang minat baju itu..

haha..teringat kes aku sama baju..baju kurung..biasalah kan baju kurung ni peratus untuk sama adalah tinggi..tak akan aku tak nak orang bagi sama baju dengan aku..aku terus beli segulung kain tu..memang 10 kali raya lah aku boleh pakai..hee..waa..memang terkejut aku..dah lah sepesen,seiras,serupa,sejibik,sejibon baju kurung dia dengan aku...benda ni berlaku time MDS dekat UiTM lah..haiz~~ada juga yang sama citarasa dengan aku.citarasa aku dah lah mak2..alah maklumlah aku  beli baju dekat tangkak je..haha..apa ingat tangkak tu aku sorang je beli dekat situ??lepastu memang dah tak beli lagi kat tangkak dah..haha..time aku nampak budak yang sama baju dengan aku tu..omakai..jantong den dengup berlagu dangdut..ngalahkan aku jumpa bakal suami pulakan..mood gatal datang pula budak ni..hehe..

shock tak hengat aku*over*..tapi sebaik ah aku ni memang ada ciri-ciri pelakon atau senang cerita muka aku ni memang tebal 10 inci*peduli hapelah aku*..aku jalan je depan dia siap catwalk lagi ala2 tyra bank...terasa diri aku hot gila time tu..padahal ntah selekeh rupa aku pakai baju kurung dengan kasut sukan*baju biru kasut sukan merah..ohsem!*...aku peduli hape..haha..time MDS kot..selekeh je..nak cepat nak bertepung gomak 1 inci pon tak sempat..memang aku rasa malu time tu aku nak je cari sarung bantal sorokkan muka aku dengan badan2 aku sekali..nak masuk dalam beg tak muat pula...hehe..haiz~~seriously..aku rasa terkejut..wakaka...aku rasa budak tu mesti dah jadikan baju tu kain buruk dah..baju tu dah tinggal sejarah bagi die..hehe..aku pula still guna baju tu..aku tak akan mengaku kalah!!!siapa ada pengalaman macam ini??

corat-coret:kalau dekat shopping kompleks ternampak patung pakai baju sama dengan aku..waa..itu lagi tak leh terima kenyataan..hehe..doll lah tu..padahal dodol..hehe..








12 comments:

HaNa HoNeY said...

dear
kalu teserempk ngan org pakai baju same
ajak snap pics same2
pastuh post kat blog
siap tjok " ader gak org high taste ngan ak..hohoh"
hehehe

nuR izyan said...

@HaNa HoNeYowh..hehe..gud idea tu hana...wah..next time mena wat cmni :)

Nurulbadiah Lai said...

dear..
i paling hangin dulu.,.pernah terserempak ngn my enemy..pastu kami pakai bju same..baju dari romp..wah..hangin giler babe

kembatolo™ said...

buat2 tak nampak je la.. haha

Hanisah anAk BiLaL OmaR said...

haha..aku pernah kena..
time 2 aku kt satu kem ..
name kem 2 ihya' ramadan..
seb baik time 2 aku x pakai baju kurung 2..
aku pakai sehari sebelum budak 2 pakai..
member siap tanye agi..
" weyh, 2 bukan baju ko ker??'
aku rilek jawab..
"haah..dia nk pinjam..katenye x de baju nk pakai.."
hahaha XD

mr shah said...

kalau terjumpa org yang memaki baju yang sama...boleh lah membuat persembahan nasyid live disitu...hohoho :P

nuR izyan said...

@Nurulbadiah Laiyeke k.nurul??ala kesian nyer..enemy pula tu..hehe :)

nuR izyan said...

@kembatolo™da mmg btol2 dpn mate..nk wat2 x nmpk pon x leh..hehe.. :)

nuR izyan said...

@Hanisah anAk BiLaL OmaRkah3..nmpknyer kwn u perli tu :)

nuR izyan said...

@mr shahwah..gitu pula..haha..igt nk mngaku yg kami kmbar..tp rupa x same lngsong kn :)

Reen Azreen said...

hah...aksi nih slalu jd kt maktab perlis...kwn reen lah...slalu junior same baju ngan die...ahahaha sian die nyorok2 blakang tiang...malu woooo

nuR izyan said...

@Reen Azreenadoi..ni lg dasat sorok blakang tiang..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...