Monday, December 6, 2010

pandai ye adik-adik...

..ASSALAMUALAIKUM..


Pertama sekali izyan nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH..kepada semua readers belog izyan shamba ini..wah2..aku dah macam bagi ucapan ala-ala artis pula kan..he3..semoga tahun ini lebih baik daripada tahun-tahun yang lepas kawan-kawanku semua ye..isk3..tiba-tiba rasa touching pula sambut awal Muharram ni..hehe..aku ini pun keje asyik nak touching je kan..tapi tak pula guna touch n go lagi..ho3..

ok2..mengapakah aku kata.."pandai ye adik-adik.."..hehe..aku pun sendiri tidak tahu apa kejadahnya ok..suka hati akulah kan ini blog aku nak buat tajuk apa..oops..maaflah kasar pula bahasa aku ini..izyan2..kesopanan harus ada ok!!sebenarnya aku jelous sambil pelik bin ajaib..dengan budak-budak yang masih lagi cinonet..tak lah sangatkan adik-adik yang bawah umur aku ini..jeles akak ye pergi blog korunk..kenapa harus bling2,twinkle2 little star bagai..cantik ooo...pandai korunk ye..ok..aku tahu blog aku tak cantik..ini blog orang malas punya..kui3..aku rasa agak hampeh di situ nya..sebagai seorang student computer sains...aku sangat tidak suka itu mahu edit2 html..padahal dalam hidup aku sekarang ini asyik kena coding je kan..jadi aku dengan kakak aku pun buat pemerhatian yang seyes dekat blog dey all adik2 ni..wah2..lawa ok..rajin pula mereka ini dok edit2+ada itu siap buat tutorial...aku ini..ntah setahun sekali kot tukar layout blog..wahaha..
jadi adik-adik..teruskan meng'edit...hehe..kalau tolong edit blog akak leh x???hehehaha..

dan story seterusnya..weewit..weewit..adik-adik zaman sekarang bukan main ye aku tengok bercouple u...dekat Mahkota Parade aka MP kan atau dekat mall mana2 lah..biasa sangat nampak budak-budak ala tecik-tecik lagi tengah berdating..weewit dek..jeles akak taw..akak pun tak ada pakwe ye..eceh2,aku cakap macam tak pernah couple kan..ala itu zaman2 budak-budak monyet..eh,salah lak..tyme cinta monyet2 dulu beb...sekarang wa tunggu mahu cari calon suami untuk kahwin  6 tahun lagi..wahaha....kegedikan ingin kahwin tiba-tiba datang..makcik ni kalau tak dikawal fikiran dia mesti asyik fikir pasal kahwin je...eceh2,kalau tengok dekat blog2..wah2 ada picture kaple dialah bagai....akak pun kadang-kadang letak juga pic pakwe akak..nak tengok..ni dia!!


okay..pakwe aku ini tengah cari nafkah untuk aku kat korea..katanya 6 tahun lagi dia balik..kah3..ok..mood korea tiba-tiba datang..

jadinya itu sahajalah aku nak merapu meraban..yang penting adik-adik sekarang maju amat oo..aku blogwalking..jalan-jalan sambil merangkak dekat blog2..wah..terkejut oo ada adik tu baru 12,11 tahun ada blog..blog dia malatop ma...cantik,gajus..salah..gojes..memang buat aku geram je..rasa nak hack pula blog dia jadi huduh..ok..kekejaman menular dalam sanubari aku secara tiba-tiba..baik aku berhenti menulis..adik-adik yang bercouple..couple2 tak baik taw!!kahwin terus sudah..wah2..aku dah merapu...

corat-coret:sori entry macam tak ada motif..wahaha..tak apalah kan..ini personal blog so boleh cakap apa kita suka kan..kan..

10 comments:

Wanie Dazzlings said...

salam maal hijrah..
nices entri..
iloike...^_^

nuR izyan said...

@Wanie Dazzlings
salam maal hijrah juge wanie..i loike u too..hohoh..tq :)

Siska said...

selamat maal hijrah yee...)

nuR izyan said...

@Siskaselamat menyambut thn baru awl muharram :)

Syafiq Rosli said...

salam maal hjrah

FarhanaFabulous said...

salam maal hijrah tuk awk ye..

nuR izyan said...

@Syafiq Rosli
salam maal hijrah kmbali :)

nuR izyan said...

@FarhanaFabuloussalam maal hijrah utk awk juge farhana :)

~hAKim ZaiLAn~ said...

suka part2 yang last tu..
'adik-adik yang bercouple..couple xbaik taw!kahwin terus sudah"..hahha
tpaksa salin balik sal xleh right click...hahha

nuR izyan said...

@~hAKim ZaiLAn~ye,kawin sudah..x bek couple..hu3..maaplah tpakse slin blk lak kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...