Wednesday, December 29, 2010

PERHATIAN!!!-siapa2 yang join my Giveaways..sila cek nama anda ok

..ASSALAMUALAIKUM..


ye..perhatian..saje nak mencuri perhatian sebentar kakak,mak2,abang2,adik2,ayah2..hehe..sila lah semak nama anda di bagi siapa yang join GA saya..kerana disyaki ada nama yang tertinggal..sebabnya..cabutan nombor nak buat malam ini sambil tengok bola..huhu..jadi nya sila tengok nama anda ada tak tercicir..saya risau sekiranya ada yang dah join means dah buat entry pasal GA ni tapi nama tercicir..sila ye cek nama anda sebelum pukul 11.00 malam ye..jika ada yang tercicir..den tak dapat nak tolong nyah...hehe..sebabnya ada tu salah link&tak hantar link..

ok kat sini cara izyan pilih lucky followers SILA KLIK!!

12.Ogy
14.ASHAA
22.Shino
24.dayana
28. Nana
29.nadiah
31.Jieda
33. cikanna
36.  CheQ PP JoY
42.hacker
44. myssmie
45.  yana_popeye
53. aini 
54.kiwi
60.  anamizu
73.chacha
75. Shaa
79. secret 
80.SAKURA
83.  ~faty~
84.leen 
93. rosilah
95.aanie
96.azuin
100.*azni*
103.Norzie
106.Fateen
107.QARD
110.Cik Dya
111.Zalina
113.Farhana
116.kakngah
117.Lisa

corat-coret:sila inform cepat ye awak2...peace!!

p/s:Mudah-mudahan Malaysia menang..AMIN..(cepat amin ramai2)...

16 comments:

♥♥LiSsA♥♥ said...

rasa cm nama lisa tak de jerk.
link lisa
http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/giveawaylucky-followers.html


ta diterima ke?

hacker said...

pastikan nu 42 tu menang tau..
kui3..

elleyayah . said...

elly no 26.puhh,hrp2 elly bertuah.amin

jap2,pakai random.org ek.

syieda_syaada said...

nama saya ada..hehe harap2 no 3 yg bertuah fuhhh!hohoho :D

nuR izyan said...

@♥♥LiSsA♥♥ok..da listkan :)

nuR izyan said...

@hackerhehe :)

nuR izyan said...

@elleyayah .hehe...amin..
oh..see here
http://izyanyuyu.blogspot.com/2010/12/dengan-ini-giveawaylucky-followers.html

kakngah said...

dh msk senarai. thanks dear..

nuR izyan said...

@kakngahwelkom :)

nuR izyan said...

@syieda_syaadaharap2 begitu lah ye :)

Mama Zharfan said...

me no 35. moga2 ada rezeki..aminn

tomatokering :) said...

ade2 . fuhh fuhh fuhh :P

Suhami Ahmad said...

Atok 47...hihi...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

yang penting lekatlekit tak tercicir.. kekekeke

iNceK comOt said...

ade2..nub 40...mnang2 !
fuuhhh...

wahida idris said...

nama saya ada. peace!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...