Sunday, December 5, 2010

sama ke???cik anon&stalker..

..ASSALAMUALAIKUM..



bila ada sahaja benda berlaku...mulalah keluarkan entry penuh emosi ni..wahaha..biasalah orang perempuan memang emosi lebihkan..nak buat macam mana..kalau kena cakar dengan kucing,lepastu terasa geram pula dengan kucing tu..mesti punya nak cerita dekat blog ini then gambar kucing yang merupakan watak utama itu haruslah ada ye..hihi...

semua orang mestilah tahu pasal Anonymous dan stalker kan..siapa pula tak kenal mangkuk ayun tingkat dua ini..sebenarnya stalker ke si anon ini dua-dua sama kan..sebenarnya ramai blogger dah cakap pasal anon o stalker..memasing ada pandangan yang berbeza..begitu juga aku..wahahaha..tiba-tiba penulisan aku jadi begitu serius..semua blogger pun pernah terima kata-kata yang tak berapa nak bersemangat dari si anon ini..tapi ada juga si anon yang baik..tak semua si anon yang jahat kan..si anon yang jahat itu..bak kata cik epal..si anon itu lalat2 jekan..kan..jeleslah itu tengok blog aku kaler oren...hehe..aku rasa si anon ini jadi anon bila dia dah stalk kita sikit punya baik kan..memula dia godek-godeklah blog kita..carilah mana-mana entry yang bolehkan dia dapat gelaran cik anon kan..apalagi tinggalkanlah comment yg kadang-kadang memang boleh buat hati kita panas kan..tapi ada juga cik anon yang baik ye..




takut tak cik anon??haha..maaflah unsur keganasan pula..

biasalahkan..kalau dekat formspring itu lagilah banyak cik anon..kalau cik anon yang tanya soalan comel-comel tanpa juga..tapi ini tanya soalan yang merentap jiwa raga bakul sampah semua..dan dekat situlah segala caci-maki,teguran semua ada kan..even aku nak buat formspring itu private..tapi untuk kesenangan orang..aku tak privatekan...sebaik cik anon dah tak attack dekat blog aku ini lagi..tapi dia attack dekat formspring itu pula lah kan..dan becerita pasal stalker...dekat facebook terutamanyalah..kadang-kadang aku agak peliknya..ada orang itu add aku jadi aku pun approve je lah dia..aku tengok kawan dia eh2,aku sorang je ke??wahaha..bangga pula kan jadi kawan pertama dia...lepastu aku tengok beberapa bulan lepas itu..eh2,masih aku seorang saje kawan dia...ada 3,4 account begitu..ada itu kawan aku bukan dia seorang..tetapi..hanya 3,4 orang..jadinya aku pelik yang teramat..dah lama tak akan kawan ciput itu kan..tapi aku tak tahulah dia saje nak stalk aku ke apa..ke aku je perasaan..sebab aku memang suka perasatan sikit..haha...jadinya memang mulai sekarang aku berhati-hati nak approve ni..aku tengoklah kalau mutual beratus-ratusan oklah untuk di approve kan..kalau tak sampai 30..aku tak approve..ceh2...gedikz tak hengatkan..ingat i bintang pop ke??kah3..ini nak elakkan drpd perkara tak ingini berlaku...jadinya yang tinggal dekat facebook aku itu semua yang aku kenal..yang tak berkaitan dah delete..he3...

okay cik anon ke stalker ke..hape ke..awak tak perlu nak jadi cik anon jika awak nak komen atau menegur saya..pernah pula ke saya marah dengan awak??lagi-lagi En.anon yang menegur aku itu..aku siap pula buat entry khas untuk dia kan..hohoho..jadi kalian tabahlah menghadapi cik anon yang jahat ini ye..kalau ada cik anon yang tegur hal baik-baik jangan melenting pula..juz think positif...kita tak payah nak jadi geng cik anon..kalau cik anon berkata kasar dengan kita jangan lah pula kita nak berkasar balik kan..delete je comment cik anon itu..cik anon tu mesti dah boring sangat sebab tak jumpa geng dia..cik joyah,cik bedah ngan cik timah..hehe...itu pasal jadi cik anon dekat blog orang or dekat mana-manalah kan...

ini kata-kata aku hamik dari web mana ntah:

 Far too many idiots think they're more important than they really are. Real stalkers seek out beautiful, interesting, and often famous members of the attractive gender. 90 percent of the people who use the term couldn't get a real stalker to save their lives. 

corat-coret:tiba-tiba aku rasa nak buat kempen"HADAPI CIK ANON DGN TABAH"..kah3..sebabnya gara2 mereka aku prnh rasa nk tutup semua account dkt alam maya ni..tmasok blog ni.. TT


aku selalu stalk twitter dia..harap2 dia tak marahlah..kah3..

notes:bagi blogger baru yang buat blog dia tahun 2010..meh2..join ini untuk blog baru pilihan Malaysia(2010) pula..
KLIK2!!
(den tak dapat nak join..blog den blog lama da...he3)

6 comments:

fatin shahar :) said...

=___=

kenapa laa approve orang yang tidak dikenali plus orang yang cume ada 2 3 orang kawan je....itu bahaya namanye...

i have one story...
kawan i ada letak gamba i dekat fb diaa..
kawan i ni jenis approve semua orang sebab die ada band..so ada sorang so called 'friend' ni yang nama fb die pelik pelik plus tak guna gamba sendiri komen dekat gamba i yang ada dekat photo album kawan i (eh,,faham ke ni?) dan tanya in english (is that who int the picture?) lepas tu kawan i cakap la (no,that is my friend) so kebetulan i ada komen jugak dekat gamba tu...then 'orang' tu add i..i bukan jenis approve semua orang,so i check fb die dulu.kebetulan fb die tak private..so i tengok history dia, die suka comment gamba orang adn suka buat buat tanye macam 'is that you in the picture?' lepas tu yang buat lagi menakutkan, ada satu gamba tu, minah ni amek gamba ngan sorang lelaki mat salleh,so 'orang' tu tanya who is this guy? what your relation with him? wth kan? motif tanya camtu??..and also dekat recent activities die,asyik comment gamba orang and cam confirmkan itu gamba dia or tak..so kesimpulannya tak rasa something fishy ke? i think mesti die ada niat tersembunyi tu >.<''

p/s: sorry....terpanjang macam buat entry sendiri pulakk...T.T

nuR izyan said...

@fatin shahar :)
wah2,mmg pnjg..hehehe..x pe ni cite pngalaman ni..bagos2..tu la dulu2 zmn tok kadok bru mule gune fb..tu men approve je..skang x lg..yg dkenali je..kwn2 pon mmg tnggal yg prnh jmpe dlm idup je dgn kwn2 blogger..kene ambik lngkah bhati2..hehe..mmg fishy sgt..ade je niat buroks tu..ish :)

syieda_syaada said...

hahah takot sgt tgk pisau tu..eh2 asal lak saya yg nak takut kan..hehe

psstt mcm pisau potong buah epal jer..hehe jkjk :)

nuR izyan said...

@syieda_syaada
kah3..mmg x yah takot..itu pisau kami gune wat pontong epal..btol tu!!ha3.. :)

Muslimah Optimis said...

salam.. huhuhu.. MO ni orang baru dalam dunia blog ni.. walau dah hampir 2 tahun usia blog namun hanya sebulan ni je aktif menjelajah dan belajar ilmu berblogging ni.. huhu...

mula2 ingat kan anon apakah itu?? anonymoys rupanya.. huhuhu... ketinggalan sungguh kan MO ni..harap blogger2 pro (even masih baru tapi dah pro) sud bagi tunjuk ajar.. tq

nuR izyan said...

@Muslimah Optimissalam kmbali..he3..tp cik MO..biaselah tu..sy mule2 pon x tahu anon tu kejadah ape..da lame2 bru tahu..sy pon samelah bln cuty sem ni baru aktif..he3..keep blogging ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...