Tuesday, December 28, 2010

SAYA BLOGGER MELAKA

..ASSALAMUALAIKUM..

wah!!dah sampai pun negeri Melaka..aku tunggu juga bila untuk Melaka pula ini..hehe..dengan ini nak tepek satu gambar jap menunjukkan aku ni blogger Melaka..wakaka..


korang nampak bangunan belakang itu..hehe..dah jangan nak tengok anak dara berposing..

jadi bagi siapa yang rasa dia blogger Melaka..yok ramai-ramai klik ke sini..KATEGORI SAHABAT BLOGGER MENGIKUT NEGERI..lepas sah siap entry link korang hantar dekat SINI..

ok..kena pula buat task ni..hee

NAMA ANDA(nama manja/glemer)

perghh!!glemer ke aku..nama manja ape ek??kita bukan manja sangat..haha..
ok family& frens selalunya panggil Yan je..
gelaran roomate bagi pula..Yanti,Shamba(huhu...merepek tol kami)
tapi kita suka orang panggil kita Nur Izyan Bte Mohd Nasir..(haha..melampau pula kan)
jadi suka hati korang nak manjakan aku dengan nama apa..wahaha..geli beb..

STATUS ANDA

status..tak dapat dikenal pasti..status selalu berubah..haha...tapi secara kesimpulannya single kot..haha..jadi maknanya belum kahwin & tak ada suami lagi..

CARA HUBUNGI

Facebook(sila klik untutk add...hehe..)

DAERAH/JAJAHAN

Daerah apa ek??Melaka tengah..dekat Ayer Keroh..jemput lah datang rumah ye blogger2 Melaka..huhu..

TEMPAT TINGGAL

dekat Ayer Keroh awak..

TEMPAT MENARIK DEKAT MELAKA

banyak tempat menariknya

A FAMOSA
dan semua tempat bersejarah yang ada dekat melaka.
zoo Melaka pun best gak...huhu..


oh yah..ini kami paddle boat dekat Taman Tasik Ayer Keroh..best woo...hehe..sejam RM 10..sejam korang kayuh..silap2 boleh putus kaki korang..muahaha..penat wei...siapa yang dah pernah try mesti tahu..lagipun stamina aku tak kuat jadi 20 minit aku dah membebel lenguh2 kaki..

ye..itu lah serba sedikit entry ini..hu.aku pun tak tahu nak bebel apa lagi..chow lu!!

corat-coret:Melaka negeriku!!hee






23 comments:

MANZARINA said...

salam singgah satu melaka....

Nordin said...

singgah :)

Izyanti said...

Hai izyan..! hehe. nama nak same.. slm kenal dr nur izyanti. senyum banyak-banyak..!

nuramirahfarzana (bdk ssb) said...

salam singgah! org selangor disini!

Admiral Hafiz said...

wahhh
ari ni nk g lepak2 MP jap
boleh la singgah umah kan?
hehe


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

tira azhar said...

yehh. hidup melaka :)

A.K♥ said...

Datang nak berkenalan dengan orang Melaka di sini! :)

nuR izyan said...

@MANZARINAtime kasih snggah..salam perkenalan :)

nuR izyan said...

@Nordintrime kasih sudi snggah :)

nuR izyan said...

@Izyantihehe..yelah...salam kenal kmbali..ok..smile :)

nuR izyan said...

@nuramirahfarzana (bdk ssb)oh..bdk selangor..hai!!:)

nuR izyan said...

@Admiral Hafizoh..bleh..haha :)

nuR izyan said...

@tira azhartira..ye idup Melaka :)

nuR izyan said...

@A.K♥
hee...slm perkenalan :)

Mohd Fitri said...

hai orang ayer keroh! :)

nuR izyan said...

@Mohd Fitrihai2..hallu..:)

NUR NAIM BT GHAZALI said...

salam singgah
hee
saya belajar kat uitm alor gajah
tapi tak pernah sampai paddle boat dekat Taman Tasik Ayer Keroh
huhuh
kat mana tu ye?

nuR izyan said...

@NUR NAIM BT GHAZALIsis,kite study dkt tmpt yg same ..wee~~
oh..tmn tasik 2 dkt2 yg mnghala ke highway..:)

PinQib said...

ahh,.. em..
sy blogger kelantann
x penah p melaka lg.. hiii




| Sejarah BARBIE| VITAMIN Jiwa |

nuR izyan said...

@PinQiboh..jom lah melawat melaka..hehe :)

NUR NAIM BT GHAZALI said...

hee yeke?
wah satu fakulti lah ni yep:)

tapi batch ke bapew?
kita sem depan part6,hee
ni mst kenal seniour aqeel an?

nuR izyan said...

@NUR NAIM BT GHAZALIaah..yup..hehe..
kite next sem..part2..
oh akk last sem lah ye..
hehe..hope leh jmpe lah nnt ye..
oh abg aqeel..knl2..:)

Admiral Hafiz said...

kat seremban esok ada gathering untuk blogger...

jomla join!


Mini Blogger's Gathering ( Seremban ) : 1 Jan 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...