Sunday, December 12, 2010

Saya suka tengok awak online tapi saya takut nak tegur awak~~

..ASSALAMUALAIKUM..


Romantik tak tajuk??hehe...tadi masa aku mengedap facebook orang ternampak pula ada orang LIKE group seperti tajuk dekat atas..hehe..ada juga group macam ini kan..aloo..comel je..ceh,ada siapa-siapa join group ini ke??angkat tangan kiri!!aku nak tengok..aku pun baru join..kah3..sebenarnya tak ada pun apa-apa perasaan cinta yang terkandung dalam entry ini ok..hehe..yelah,kang korunk mula lah ingat yang aku adalah orang yang aku suka kan..eh2,tak ada eh..orang yang suka aku ada lah..haha..XD~~

'saya suka tengok awak online tapi saya takut nak tegur awak'..ha??siapa ada rasa macam itu??aku pun kadang-kadang ada gak hadapi situasi begini..ceh2..rasa macam serba-salah nak send IM ke tak..kebiasaannya bukan sebab aku nak send IM ajak dia kawin ke..dating dengan aku dekat KLCC ke..huhu..tetapi sebab nak tanya benda something yang important..kadang-kadang macam..err..haruskah aku send dia IM..maklumlah tak pernah-pernah nak berhubung..tiba-tiba tak tentu pasal nak tanya soalankan..

tapi konteks"saya suka tengok awak online tapi saya takut nak tegur awak"...ini sebab dia suka someone kan..kan..bukan macam aku yang sebenarnya malu-malu lembu nak bertanya konon..of cozlah kan bila dah suka seseorang mesti malu-malu kucing parsi ah..cop!!kucing parsi malu tak??ok aku hentam je labu..alah tak yah takut ah..send je.."HAI!!"..janganlah pula macam ada sesetengah orang itu...tanya soalan tak ada logika langsung!!.."HAI NAMA AWAK APA??"..ayoo..sangat pelik ok..padahal dah terang lagi tak payah pakai lampu suluh sebab lightning laptop dah cukup..diaboleh tanya nama apa..kan dah tulis..haiz~~suka nak tanya soalan tak ada logika..

aku macam dah terkeluar tajuk pula kan..yelah...perasaan macam ini..memang lah ada kan..aku pun kadang-kadang nak juga send IM dekat orang..even kawan yang aku kenal..tapi sebabnya kami hanya kenal begitu sahaja..aku pun macam ragu-ragu and takut nak tegur..yelah..ntah-ntah..dia da lupa ke tak kenal aku ke..maklumlah jumpa 2,3 kali je..huhu..itu belum orang yang pertama kali send IM dekat aku..tapinya orang itu aku kenal..itu lagilah..sampai kemelalutan aku..orang cerita pasal kuda aku pula cerita pasal ayam..itulah  suka sangat makan ayam..hehe..THE END~~


corat-coret:saya lagi suka awak tak online..huh..

p/s:ntah..apa aku ngarut..entry tak ada idea..hehe..


12 comments:

miyoshu212 said...

haha...best je tajuk entri ni...
i likee..!!
:P

nuR izyan said...

@miyoshu212hehe..sgt pnjg :)

honeyvsbee said...

tak der idea pun leh tahan panjang berjela..kalo bee..heh jangan harap.. :)

nuR izyan said...

@honeyvsbeehehe..itulah..mcm mane pula leh pnjang bjela ni :)

Nica said...

hehe... ada tak group ni "saya suka tgk awak on9 tapi saya lebih suka tgk awak off9"

nak join ni lah.. :P

nuR izyan said...

@Nica
hehe..klo x de pon..apelg..create cpt!! :)

last bloodz said...

x malu nya.. hahaha..
gurau je.. nice entry..

nuR izyan said...

@last bloodzhaha...mmg x malu pon..hehe...thx :)

Aisyah AR said...

sy ske tgk awk on9, tp sy tak ske tgk dia ada sama...

mcm mn tue?? hahaha!!! kidding....nice one..i loike!!!

Peminat Katie Holmes said...

hahahah.

nuR izyan said...

@Aisyah ARyelah...mcm mane tu??hehe..TQ :)

nuR izyan said...

@Peminat Katie Holmeshahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...