Wednesday, December 1, 2010

Segmen:Aku Blogger!So What?

..ASSALAMUALAIKUM..

segmen-segmen lagi..hehe..ketika kebosanan melanda ada pula segmen pula..memang terima kasih sangatlah En.Ben..terisi masa yang memang lapang ini..hehe..

image
(klik gambar untuk ke entry segmen ini)

header ini yang paling utamalah ye..hehehe...

ok mula-mula terangkan latar belakang aku ok..

Nama:Nur izyan bte Mohamed Nasir
status:single mingle
umur:18 tahun
pendidikan:UiTM alor gajah Melaka,dip in comp sc
negeri:Melaka Darul chomey..hehe..
Negara:Malaysia

dulu-dulu bercita-cita nak jadi peguam konon..tapinya cita-cita aku dan kos sudah tersasar jauh dah..yah!!programmer to be..lepas tu nak jadi hacker..haha..

~Pendapat mengenai dunia blog?~

dunia blog ini..aku memula tak faham juga apa yang best sangat..mungkin sebab aku tak berapa aktif dulu..sekarang ini tengah cuti sem aku agak aktif..barulah dapat rasa keseoronokan dunia blog ini..dengan kemunculan banyak blogger baru yang blognya mantap-mantap..dan blogger semuanya masing-masing ingin menghasilkan entry yang terbaik..sebab dekat blog ini lah aku banyak tahu maklumat..kadang-kadang aku malas nak baca surat khabar..aku baca berita dekat blog orang..mereka mengolahkan dengan baik..and orang-orang dalam dunia blog ini kreatif juga ye..(skema tak jawapan?he3)

~Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?~

negatif??biasalah kalau tidak terima komen yang buruk-buruk..setiap blogger juga begitu..aku pun terima juga kata-kata makian itu..walaupun dia maki..aku peduli hape kau..hidup aku bahagia sudah..kau je yang tak tenteram dengan kebahagiaan hidup aku..hehe..yang positif..aku ditegur oleh seseorang..yang aku pun tak tahu lah dia siapa...dia tegur aku pasal gambar aku yang banyak dekat blog..dan beri nasihat yang berguna buat aku...huhu..stalk aku lah tu dia tu..hehe...tengok sampai dah tak ada lagi dah gambar aku yang cun melecun tu..hehe...dekat facebook pun siap dah privatekan..bagus kan..aku dengar nasihat..haha..tapi ada la juga gambar2 aku sikit2..

~Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?~

cari nama??ye!!haha...cari nama untuk diberi nama yang best sikit..yang komersial..selain belog izyan shamba..hehe...glamour??tak ada pula..tak akan ye aku ni glamour kalau blog ini huru-hara tak tentu pasal..lagipun untuk apa pula nak glamour..cukuplah dulu-dulu dah glamour dekat sekolah..sekolah rendahlah tapinya..hahaha...ada juga orang yang tanya aku.."kenapa awak suka letak gambar awak banyak-banyak..awak suka ke femes??"..terhentamnya aku dengan pertanyaan ini..makanya..gambar aku dalam blog ini telah pun dihapuskan..masalahnya..letak banyak gambar boleh glamour eh??ini yang aku nak letak gambar tikus modok ni..hehehe..glamour sikit tikus tu..

~Banggakah anda menjadi seorang blogger ?~

woa!!bangga!!haha..bangga juga lah kan..sebabnya kebanyakkan kawan-kawan aku tak ada blog..jadinya bangga jugalah sebab aku ini agak beridea berbanding mereka..hehe..sangat tak boleh blah ye statement ini..aku suka bila kawan-kawan aku baca blog and kata..mereka suka blog aku..tq kawan-kawanku sayang...bangga juga sebab dapat bagi kengkawan aku baca blog aku..blogger ini seorang yang kreatif..kan2!!hehe..

THE END

corat-coret:Gila kentang!!!!

25 comments:

Nur Amanina said...

blog akak ade aura oww ! chaiyok2 !
teruskan ~

nuR izyan said...

@nur amanina->ape adek ngarot nih??hehe..gurao je..tq dek..
chaiyok2!!pighting!! :)

Syafiq Rosli said...

gd lck ye..haha..xsgka sm negeri..

rabiatul said...

teruskan bl0gging. g0od luck ^_^

nuR izyan said...

@syafiq rosli->he3..tq..oh..yeke??raye jmput dtg umah.. :)

nuR izyan said...

@rabiatul->awk juge.. gud luck :)

Johari Hamzah said...

huhu.. bru jew join segmen berani mati : blog aku best tdi.. da segmen laen lak ke?? huhu

nuR izyan said...

@johari hamzah->he3..ye sudah segmen len pula..sngguh pantas kan BA.. :)

Lulu caldina said...

saya sayang awak sbb awak sayang saya....

ngee...

nazirulhazwan~ said...

single??nak ngorat:P

Izamir Ridzwan said...

saya join jugak.. jemput baca yer..

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/aku-blogger-so-what.html

Saia Az said...

terjah drpd belog abg ben, terjah blog saya jugak ea, hehe <3

FareedSairi said...

Hohoho...semangat2 :)

♥-- emieysandra --♥ said...

singgh k sgmen BA nie..
salam kenal ;D

nuR izyan said...

@lulu caldina->he3..ye syg mnyanyangi.. :)

nuR izyan said...

@nazirulhazwan->trsalah tulis da..huhu :)

nuR izyan said...

@izamir ridzwan->hai2..sy udah trjah ke sane :)

nuR izyan said...

@saia az->baik2..akn ke blog awk..wee~~ :)

nuR izyan said...

@fareedsairi->oh..semangat!! :)

AziE said...

Boleh tulis banyak2 masa cuti sem ni

nuR izyan said...

@azie->yup2..btol ni..takat ni tyme cuti sem da..20 entry kot..huhu.. :)

man yusoef said...

semangat ini yang kita inginkan!!!

nuR izyan said...

@man yuseof->yah!!semangat!! :)

Nazterjah said...

nice2..simple tapi mudah difahami..

nuR izyan said...

@nazterjah->thx dtg blog ni...tq lg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...