Sunday, December 5, 2010

SEGMEN:BLOGLARIAN

..ASSALAMUALAIKUM..

yuhuu!!blog juga mahu senaman ye..he3..wink..wink sikit..ok..di tag ye untuk join bloglarian ini...ok apa lagi..joinlah..tak akan nak tengok je tag tu kan..orang yang tag kita

(yok..tengok blog lawa mereka..)

keterangan lanjut tentang bloglarian ini sila KLIK2!!


oh..lengkapkan pula slogan..:

"Saya suka blogwalking kerana...dapat isi waktu keboringan yang memang ada ni..lepastu dapat kenalan blogger  dan menjemput mereka datang ke blog kita..dan kadang-kadang dpt mencari idea untuk entry baru"

ok..tag 3 orang ye:

izyan tag kepada semua followers ye..sila join ok!!!

corat-coret:followers2 ku terbaik ye :)




4 comments:

FareedSairi said...

Assalam, ok, sudah masuk. boleh cek :) dalam Blog Larian

nuR izyan said...

owh..ok tq :)

LadyBird said...

jom pakat berlari kat blog larian.. :D

nuR izyan said...

@LadyBird
he3...ok..tp tenet ni line mcm slow pula..baru nk blari.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...