Saturday, December 18, 2010

SEGMEN:DULU AKU NAKAL

..ASSALAMUALAIKUM..

Waa..nak balik kampung..*tiba-tiba je*..jadi sebelum aku balik kampun tercinta nak join segmen dari uncle Ben ini..huhuhaha..SEGMEN:DULU AKU NAKAL..nakal ke??nakal ke tak??ha..jom ah tengok..


klik banner untuk join 
BEN ASHAARI




soalan cepu perak..


Nama sekolah


Nama sekolah rendah:Sekolah Kebangsaan Bukit Beruang(Tapi tak ada beruang pun..bukit je banyak ah..hehe)
Sekolah Menengah:SMK Munshi Abdullah


Aktiviti Kokurikulum:hehe....tak ingat..huhu..rasanya yang aku ingat
sekolah rendah:pandu puteri
sekolah menengah:Puteri Islam(jadi baik pula)hehe..


Jawatan yang disandang:ermm..sekolah rendah serious dah tak ingat.
sekolah menengah:pengawas sekolah..selama 5 tahun kot aku jadi pengawas ni..bertahan pula..hehe..dan ada jawatan dekat kelab,persatuan,koku..tapi tak ingat apa pula..ayoo..ingatan aku ini..


Guru kesayangan:


sekolah rendah:Puan Mastura..dulu-sulu time sekolah rendah aku gedik okay...ini cikgu tarian aku..wakaka..
sekolah menengah:Madam Judith(even dia agak serious..aku suka belajar BI dengan dia..
Ustazah Tibidah:waaa..ustazah..ana rindu mahu belajar Bahasa Arab!!!ustazah ini memang sporting taw..suke2!!


Subjek paling disukai:


sekolah rendah:sains..hehe
sekolah menengah:BI,Matemati,Kimia,Fizik


subjek paling tidak disukai:


sekolah rendah:ntah..tak ada kot
sekolah menengah:Geografi..waa kata lu..geografi memang urghhh!!please okay..peta2 jangan tunjuk dekat aku..tapi peta air liur basi tu..selalu pula nampak..hehe..


kawan baik masa sekolah


sekolah rendah:ramai okay..sekolah rendah aku agak femes lah juga..kan aku dah kata geng gedik..wakaka..geng2 budak tarian..siapa ye..Atika,Ummi,Mira..
sekolah menengah:Shafiqah,Eyla,Nora,Dayah..sayang korunk..bila mahu jumpa wei??


Cita-cita masa sekolah


cita-cita masa sekolah nak jadi peguam...wakaka..dulu-dulu ada satu fail itu kena isi 3 cita-cita..aku kata nak jadi doktor,peguam dengan pakar mata..cita-cita bajet nak best je kan..hehe..sekarang..huhu..programmer to be..Insyallah...


Artis feveret masa sekolah


apa ye..masa dulu-dulu time sekolah rendah tak ada faveret ke apa..sekolah menengah..hehe..aku minat benar dengan group Black Eyed Peas..sekarang ini KPOP pula..hehe...


Perkara yang paling tak dapat dilupakan time sekolah:


oh..aku suka ponteng sekolah...tapi sekolah agama lah..lepastu..banyak lagi aku rasa..hehe


Jika dapat kembali ke zaman persekolahan , apakah yang ingin korang lakukan 


waa..aku nak jadi budak baik..hehe..buka aku tak baik..baik lah...tak nak ponteng sekolah agama lagi..sebaiklah result SSRA aku semua A..huhu..rezeki itu..terkojol jap mata ustazah yang selalu dok pandang slack dekat aku..hehe..maaflah ustazah ye..


Ceritakan kenakalan yang tak dapat dilupakan sewaktu sekolah dulu


alamak..macam malu nak cerita..tapi aku memag agak nakal dulu ye..sebaik aku dah nakal time sekolah rendah dulu..kalau sekolah menengah memang teruk ah..aku pun bersyukurlah sebab time form aku masuk kelas agama..kalau tidak aku rasa aku dah teruskan masuk tarian macam aku sekolah rendah..hehe..dulu aku ni sekolah agama yang petang itu malas nak pergi oi..bukan malas...disebabkan aku baru balik tusyen dekat sekolah lah juga..aku malas nak pi..jadinya aku pun ponteng dengan geng2 tarian aku..paling tak boleh blah..ustazah cop aku ketua geng2 aku ni..apa kes pula..kelakar ok..aku rasa macam adui..kelakar sangat ah..aku ketua..muka aku suci macam ni kata ketua..hehe..yang ponteng sekolah petang satu..dekat sekolah pagi pula disebabkan aku dengan geng2 aku budak tarian..jadinya kami agak femes juga kan..memang cikgu2 pun kenal..hehe..ada satu hari tu kitaorang buat hal..memang saje nak cari pasal ni..kitaorang dok main pas2 beg..aku dengan ada seorang kawan aku ni tunggu dekat pintu belakang kelas nak tunggu kawan aku yang lagi sorang pas beg..haiz~padahal cikgu dekat depan..tak salah time tu nak dekat UPSR..ha..hamik kau kebesokkan paginya time budak-budak darjah 6 kena berkumpul..aku dengan geng2 aku kena panggil dekat depan..wakaka..memang pasal kes pas2 beg ah..memang teruk oo den dulu..huhu..tapi itu semua kisah lama lah..sekarang aku sopan gitu!!huhu...


corat-coret:hehe..nakalkan aku??


p/s:tak terlambat kan nak join ni??agak bz lately









8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...