Tuesday, December 21, 2010

SEGMEN:KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER

..ASSALAMUALAIKUM..

jeng..jeng..jeng segmen best lagi..harus di join..

BEN ASHAARI

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER(katanya bro ben jangan LINK kan..tapi tangan aku macam gatal je nak LINK kan..hehe..ok tak LINK kan pun)

TARIKH LAHIR BLOG:

23 Ogos 2009

PUNCA KELAHIRAN BLOG:

Punca yang tak dapat dikenal pasti..mungkin sekali selepas tengok kakak ada blog& time itu rasanya seperti nak luahan segala-galanya..jadi blog pula tiba-tiba jadi mangsa..hehe..

ORANG PERTAMA YANG JADI FOLLOWER ANDA:

wah..yang ini tiba-tiba touching kan..orang pertama yang sudi menekan butang follow dekat blog den ni..ialah AQILAH FATINAH..blog nya tak dapat nak masuk pula..bila aku tengok list followers yang dah belakang2 tu..aku rasa nak marah diri aku sendiri sebab tak buat blogwalking dekat blog diaorang..ermm..

ENTRI PERTAMA ANDA SEBAGAI BLOGGER:

OH..hehe..kelakar entri itu..tak salah aku just short entri & in english..pada mulanya blog ini aku nak jadikan blog pasal JPOP..tapi dah tersalah arah pula..dah jadi tempat aku  membebel..hehe..

ENTRY PERTAMA ANDA YANG DAPAT BANYAK KOMEN/HITS

ayoo..banyak komen yang ini tak sempat pula nak tengok..gara-gara tak sabar nak tulis entri ini..hehe..
of coz yang entri GIVEAWAY tu kan..dan entry yang aku tulis pasal Anonymous..kalau yang trafik tinggi..mestilah giveaway jugak..hehe..dengan entry merepek aku..~gaduh-gaduh gulai,saga&iswara~

BLOGGER PERTAMA YANG ANDA JUMPA:

siapa ye..ada seorang blogger dekat tempat aku belajar..tapi tak ingat pula nama dia..ermm..siapa ek nama dia..ingat muka dia je..

BLOG YANG ANDA MINAT:

sangat banyak!!mana satu ek..okay tapi paling suka blog BA,Hanis Zalikha,cik epal & ramai nak tahu blog siapa yang aku suka tengoklah dekat sidebar yang-WOW!!MACAM BEST JE-

KENANGAN MANIS SEBAGAI SEORANG BLOGGER:

pastinya dapat kenalan baru..even tak pernah jumpa..tapi rasa macam dah kenal..hehe..ayat nak best je kan..yang ini aku dah berapa kali gebangkan da..tak apa bagi tahu lagi...ditegur sebab asyik tempel muka banyak2..manis lah kan..sebab dia suruh aku buat kebaikan..walaupun pada mulanya aku marah denga teguran dia..ni teguran dia:SINI..Xd~~promote entry pula..hehe

 KENANGAN PAHIT  SEBAGAI BLOGGER:

ermm...yang pahitnya bila di serang cik anon yang sibuk dalam hidup den..tak suka baca entry den tapi sibuk juga nak baca..jadi ada lah juga terasa down&terfikir nak delete blog ni..tapi sebaik tabah lagi ni..ish...tapi memang tak nafikanlah kadang2 nekad nak delete blog ni..aduh..

IMPIAN ANDA TERHADAP BLOG:

hope blog ini boleh kekal lama..paling kurang 10 tahun..huhu..dan followers blog teruslah setia bersama blog ini membaca coretan tak seberapa tuan blog..TERIMA KASIH..


corat-coret:blogging!!yippe!!

p/s:sayang blog i ok..hehe



12 comments:

Faisal said...

haha..menarik pulak bila baca entri ini..sejarah tentang blogging..good-good


Terbaru: Percaya tak yang korang boleh dapatkan 15 ribu visitor seminggu?Tak caya mari baca ini dan jadilah 10 blogger bertuah!

mia.lia's profile said...

usha blog nih,,,jgn delete blog uh!hehe

Lelord said...

ekekekeke anon suke nyibuk yek...
semoga berjaya

Magrib said...

kenangan pahit mcm tu.. mmg rasa geram ja.. mcm nk pijak pown ada rasanya... huh!! anyway.. blog anda menarik dan buat saya tertarik.. suka dan follow anda.


Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Rahsia tapak tngn OBAMA
Lagenda Budak Nakal Gila

AMMAR YASIR said...

Semoga blog ni kekal sampai bila-bila

MiSzy DiaN said...

selamat berBlogging yaa..
hehe..
teruskan menulis..
:)

nuR izyan said...

@Faisalhehe.. :)

nuR izyan said...

@mia.lia's profilehuhu..ye..Insyallah.. :)

nuR izyan said...

@Lelordaah..cik anon busybody..hehe :)

nuR izyan said...

@Magribhehe..marilah kite pijak dia same2..huhu...TQ :)

nuR izyan said...

@AMMAR YASIRHEHE..Amin.. :)

nuR izyan said...

@MiSzy DiaNthx ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...