Saturday, January 22, 2011

Gadis cheerleading..

..ASSALAMUALAIKUM..


muahaha..apa pula gadis cheerleading kan..aku pun tak tahu apa aku mengarut..yang pastinya..lama bangat aku tak update..kesibukan melanda dengan banyak assignment..nak online pun tak ada masa..nak buat blogwalking lagilah..tak ada..tapi yang paling penting u ols..i punya nuffnang tetap bernyawa tau..siap ada tambah 2 BE lagi..hua3..sekarang ni ada 5 BE dekat blog i ok..sila klik!!hahaha..gila belagak pula aku kan...

ni gadis cheerleading apa pula kan..bukan apa aku tiba2 teringat cheer leading ni pasal baru2 ni dekat kolej aku adakan cheerleading untuk setiap level..level aku menang tempat ke tiga..menang lah tu kan even tempat ketiga..penat tau aku tengok..haha..tengok je..kau orang ingat aku nak masuk ke??aku ni bab2 kerohanian boleh lah..hehe..tak lah..boleh sikit2 lah...sebabnya ada orang yang lagi layakkan..ceh,tiba2 aku merepek apa pula ni kan..

siapa yang ada pengalaman cheerleading ni??aku ni pengalaman tak ada..pengalaman tengok orang cheerleading ada lah...nyah..i nak gak join hari tu..tapinya..i ni pemalu kot,lagi pun i ni tak adalah cheer sangat orangnya kan..hehe..apa pula pandangan korang terhadap orang yang join cheerleading ni..gedik??ngada-ngada??ermm..biasa je..tak da perasan??cool???berbakat???

hehe..dulu2 time aku sekolah menengah..siapa yang join cheerleading ni..aku anggap mereka gedik..yelah,aku yang buta seni ni ingat cheerleading ni asyik terkankang buat gimnastik tu kan...tapi sebenarnya memanglah pun kan..tak dinafikan ada juga gaya2 yang sakit mata sikit lah kan..sebenarnya aku bukan faham sangat konsep cheerleading ni...kan aku kata...aku buta seni..hehe...

aku tengok cheerleading ni gaya nya tak ada lah gedik ke hape..cumanya pakaian je kadang-kadang menyeksa mata kita...hehe...haruslah seksi sikit...tak banyak...tapi hari tu dekat kolej aku sopan je..dah namanya pun tema dia "SRIKANDI MELAYU" gitu..harus lah sopan dan penuh keberanian kan...betul tak??kawan2 lama aku lah kalau tahu aku join cheerleding..habis mereka gelak guling-guling..hehe...izyan & cheerleading???tapi harapanlah bukan minat aku.

yelah..wateva pon..nak cheerleading ke apa..kesopanan harus ada kan...ketatasusilaan...dan keayuan..hehe...keseksian pakaian harus dikurang..hehe...jadi apa pula pandangan korang pasal cheerleading ni??

adakah anda ingin cheerleading yang begini??haha..


corat-coret:cheerleading ke??hehe..nak guna bahasa english gak kan..pasukan sorak sudah...

p/s:ngada nak update even ntah pepe..haha..

10 comments:

MiSzy DiaN said...

suka tgk cheerleading nie..hehe..
eh betul ke ejaan aku nie..hahahaha..
tgk aksi terbang2..lompat2..best2..

Hanani Izzati said...

suka tgk cheerleaders jugak.u join cheer teams? wow great.apa2 pon niat u nak terus menjaga sopan dalam berpakaian tuh mmg bagus sgt.go girl :)

nuR izyan said...

@MiSzy DiaNhee..ye aksi superwoman,catwoman sume ade.. :)

nuR izyan said...

@Hanani Izzatikite pon suke..hehe..tp x de la join kan..mampiuh kena mrh ngan ayh kite..hehe..:)

Nur Ardilla Najwa said...

salam. jemput join contest d blog dilla... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2011/01/february-give-away-from-ardilla.html

PinQib said...

wah
hebat ar
kita da xda BE dahh. wah mati ar beku earning. hehe

|Khurafat, BEST ke TIDAK?|

anamizu said...

wahh3 izyan join cheerleading ke??
yes bab nk jage aurat tu cik ana sokong!! idop izyan!! hihi

recent post : |ikan unik|

nuR izyan said...

@Nur Ardilla Najwainsyallah..izyan join nnt ye bila ade ksempatan :)

nuR izyan said...

@PinQibAlhamdulillah..x tahulah pula dpt BE lg :)

nuR izyan said...

@anamizuhehe..x lah ana..izyan x join lah..haha..kang kwn2 kata izyan buang tebiat..hee...ye..aurat harus dijage.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...