Sunday, January 2, 2011

Selamat Tahun Baru..harapanku padamu&azam 2011 !!(huhu..aku yang ketinggalan kereta api)

..ASSALAMUALAIKUM..



orang dah nak masuk dua hari bulan..aku baru nak ucap selamat tahun baru..tak apa kan..belum terlambat lagi rasanya..aku memang suka sangat ketinggalan kereta api..bas,lori,motobot semua aku ketinggalan..kalau orang dah sampai London..aku baru je cari beca nak pergi airport..memang tak sampailah kan..hehe..begitu juga azam tahun 2011 ni baru nak pasang azam..orang lain bukan main semangat lagi dengan azam baru..sebulan sebelum 2011 dah tulis azam 2011 diaorang..huhu..melampau..gilo xcited pula...

dan..Al-Fatihah buat arwah Faizal Yusof..pelakon kan??terkejot kot..aku baru balik dari rumah orang kahwin dekat JB..buka2 blog tengok berderet-deret dekat dashboard pasal kematian Faizal Yusuf..semoga rohnya dicucuri rahmat..AMIN..

ok..balik dengan harapanku padamu&azam 2011 aku..jom tengok jap..hehe

-untuk jadi anak yang lebih baik..bukan aku tidak baik..baik tau!cumanya mana2 yang harus diperbaiki haruslah diperbaiki(huhu..ape tu)...-

-tidak mahu merepek merapu meraban reban ayam dalam blog ini..(jap2,boleh ke??hehe)-

-dapatkan result yang lebih bagus daripada sem lepas...kalau boleh DL..hee..-

-moga2 aku dan keluarga aku hidup dalam keadaan sejahtera & sihat sahaja-

-tak nak jadi pemboros lagi..haha..memang azam yang sampai bila pon tak tercapai..dah namanya perempuan kan..shopping je keje-

-kawan2 dan orang yang sudah aku kenali terus menyokong aku..hehe..poyo ma..-

-moga2 kawan2 aku juga mendapat apa yang mereka impikan..begitu juga aku-

-semoga setiap perkara baik yang aku lakukan mendapat keberkatan dari ALLAH..begitu juga apa yang dilakukan keluarga & kawan2-

-semoga 2011 mencoret banyak kenangan manis buat diri aku,keluarga&rakan2-

DALAM DUNIA BLOGGING :

aku pun dah nak balik UiTM besok!!kau orang tahu!!sedih kot..nak tinggalkan blog dan rakan2 blogger ni..ngee~~no blogwalking lagi,update entry,tak dapat join contest and apa2 jelah kan..ngee~~ok aku dah tahu macam mana gaya bila blog picisan aku ni ditinggalkan..hee..dah alami tahun lepas..soo memang aku rasa keadaan dia agak sadis..hehe..kalau korang tak nak bagi aku sedih..melawat blog aku!!(dengan nada paksaan ni..hehe)..Insyallah..sebulan akan aku update maybe dalam 3,4 entry,..tengoklah kalau ada masa kan...huhu..cakap tak boleh blah..macam ada pula nak baca blog aku kan..hee..aku memang minah perasan..yang suka perasantan di kedai wak dol..huhu..apa aku merepek da...oh ye!!sekali aku ucapkan ribuan terima kasih buat semua yang menyokong blog aku..perghh!!ucapan ala2 artis gitukan..haha..kan aku kata aku memang minah perasan..kalau tak perasan bukan aku..hehe..


corat-coret:SELAMAT TAHUN BARU SEMUA!!

p/s:perghh!!perot lapor gilo ni tulis entry...nak makan ah jap..



-

4 comments:

Rozuan Ismail said...

happy new year..moga2 jadi someone yg lebih matured..

p/s jom komen blog saya

aNnE said...

hehe semoga dapat capai apa yang sis nak..

selamat kembali ke u yer..hehe:)

nuR izyan said...

@Rozuan Ismailselamat thn baru juge..matured??hehe..mudah2-mudahan.. :)

nuR izyan said...

@aNnE
mudah-mudahan..Amin..
thx..x nak blk u!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...