Wednesday, January 5, 2011

TOBLERONE awards!!

..ASSALAMUALAIKUM..

TOBLERONE awards!!korang tahu kan toblerone tu ape...coklat lah kan..sodap tahu tak..oh ye..ni entry auto post..terima kasih dekat SYAZANA JASMIN yang bagi kita award ni ye..terharu jap 5 saat(kedekut masa tol aku..5 saat je..hehe)..sebabnya dia nak bagi award ni katanya blog izyan best cam toblerone..huhu tu kenyataan palsu tu syazana..blog kita cam coklat hangus ada lah..pahit je..hehe...tak best!!

award ini saya nak kasik pada blog yang gilee best. macam toblerone lah. kalau tiap kali blogwalking messtiiii singgah blog mereka ini. terbaiklah!

katanya begitu..thanks syazana..hehe..blog kite memang gila..tapi tak best dan rajin2 lah singgah ye..even kita tak update silalah baca entry yang lama2..melampau pula aku siap wat pesanan pula..


cantik kan awards ye!!oh..ada soalan nak kena jawab..

T. toblerone manekah yang menjadi pilihan anda?

toblerone yang milk..huhu..yo yo o jawab padahal dah lama tak makan jadi tak ingat..tapi yang pasti dark coklatnya tak suka..

O. ohh, blog anda best macam toblerone. setuju?

oh,ye!!(poyo..jawab dengan penuh yakin)...memang best..lagi best dari toblerone..hehe..tak ah..toblerone lagi best dari blog ni..tapi cadbury lagi best dari toblerone.

B. boleh kongsi tips untuk jadi blogger berjaya macam anda?

hahahahihihhuhu..berjaya??berjaya merapu dalam blog adalah..hehe..kalau kita nak berjaya dalam dunia blogging kenalah ikhlas..macamlah bukan buat satu perkara sebab nak dapat balasan..yelah..macam follow orang pastu harap benar orang tu follow kita balik,dan bila komen tu tapi dalam hati harap2 orang kita komen tu komen entry kita balik..yelah even ini digalakkan sebab nak nampak comment korang menimbun-nimbunkan..tak adalah orang kata korang syok sendiri..ye tak??tapi percayalah..sebenarnya ada orang baca..cumanya mereka lebih suka jadi silent readers...tapi tak dinafikan yang sebenarnya kita nak orang komen kan??sebabnya baru naik semangat sikit kan??eh2,aku ni cakap dah lain lak..haha..tadi kemain marah..lepastu tak pula..wateva..jadilah diri kita sendiri dalam blogging..p/s:sebenarnya tak berapa suka blogger yang saje nak naikkan trafik..asyik tulis pasal dunia blogging..even aku tahu sebenarnya bagus untuk blogger baru..ntah aku pun tak tahu kenapa aku tak gemar..haha..tak apa..korang bagi ilmu kan...nampak tu tak ikhlas tau kejar trafik!!hehe...yelah sambil menyelam minum air...berblogging&nak dapat duit dari nuffnang..aku pun sama lah.hehe..panjang pula aku bebel..sory kalau yang terasa..dan tak berniat pun nak buat korang terasa..

L. lelaki atau wanita? yang mana lebih suka berbelogg?

rasanya wanita??mungkin sekali wanita..sebab tengok kebanyakkan followers kita semua wanita..tetapi sekrang ni sudah ramai juga blogger lelaki..

E. erm, berapa banyak entri yang anda hasilkan dalam sehari?

ermm,3,4 entri seharian...tengok kepada kelapangan waktu..

R. ratusan atau ribuan?-anda punya bilangan pengikut

Akhamdulillah ribu je dan tak ribuan..tapi tak beriban-riban macam Hanis Zalikha&Irine Nadia Marcello..hee..tak mampu den..10 tahun pun belum tentu dapat bilangan followers cam blog diaorang..

O. okayy, target anda dalam dunia blog?

target??tidak mentargetkan apa2..tapi berharap ada orang yang terus membaca blog ini..

N. nak jadi ape nanti? *soklan apekah?? haha

hehe..yolah soalan apa ni??haha...nak jadi seorang yang berguna...klise sangat kan..tapi memang itu lah harus kita jadi..tak akan nakjadi seorang yang tak berguna pula kan..

E. erm, sila bagi ucapan sekerat dua

kepada semua followers thanks ye!
dan to syazana..thanks bagi awards ni..nama saya tak layaksebaris dengan nama yang awak nak bagi TOBLERONE AWRDS ni..tapi terima kasih!!


1 comment:

MiSzy DiaN said...

wahh toblerone..
kalu kt labuan..
murahhhh gilerrr..
hehehehe

tahniah dpt award..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...