Saturday, January 22, 2011

yay!saya yang ke-100!!

..ASSALAMUALAIKUM..

dekat rumah ni..boleh lah update...buat blogwalking..tak apa next week cuti seminggu..hehe..tapi gatal kot kaki ni nak juga balik rumah..aku memang tak boleh kot kalau sabtu,ahad stay dekat kolej tu..berkulat pula aku kang..hee..ok..tutup cerita berkulat kan..ada pula yang muntah-muntah hijau nanti..

tadi memfollow back orang yang dah follow blog izyan..tapi tak sangak pula duk follow tu..izyan rupanya followers blog dia yang ke 100...gumbira mak oit!!hehe..yelah..lama jugalah aku tunggu detik2 aku jadi followers ke 100,ke 200,ke 300,ke 1000..tak pernah pun tau..aku asyik tengok orang lain je yang dapat awards followers yang ke genap-genap ratus(genap-genap ratus??teori mana lak aku guna kan..lecturer calculus aku dengar mesti marah..haha..apa kaitan lak??)dah2..aku malas nak membebel sebabnya aku ni kalau dah pot pet korang jangan tekejut ye..maybe sampai 2 entry aku boleh pot pet dan mengarut..hehe..10 entry pun boleh lah..


yah!inilah awards yang izyan dapat sebab jadi followers blog sab yang ke 100..
wah!!terharu jap 5 saat..biasalah orang yang dah lama tak dapat awards memang suka terharu tak tentu pasal..hehe..nak wat macam mana kan..

jom aku perkenalkan jap blog yang best ni..aku suka betul lagu dekat blog NASYA STORY ni..tak tahu asal..tapi terasa mood cintan-cintun pula..huhu..apa aku merepek kan..pokoknya lagu dekat blog NASYA STORY ni best..nak tahu lagu apa??pergi jengah blog dia..sebab lagu melayu aku tak tahu tu lagu apa..hehe..


cantik kan header dia..tapi korang jangan ingat header dia je cantik..blog dia pun cantik ye..tuan blog pun cantik pe..nak no IC pergi minta dekat blog dia ye..hehe..


class kau maria!!hehe..curi ayat kawan aku..ini SRIKANDI MELAYU tahu tak??menari tarian apa ye cik sab??

hoho..lupa pula..cik sab..sori saya melakukan kecurian gambar dekat blog cik sab..harap jangan marah sangatlah ye..hehe...peace!!

ha!!apa lagi SILA KLIK untuk ke blog NASYA STORY

p/s:sejak dah lama tak blogging..mood blogging semakin menurun..ermm..

note:buat pemenang GA LUCKY FOLLOWERS izyan..harap maaf kerana lambat topup..sebab kesibukan dan jarang keluar..menyebabkan izyan tak dapat nak topup..tapi Insyallah..semua akan di topup pada cuti sminggu next week..harap maaf sangat2..








8 comments:

PinQib said...

SY PUN PENAH jadi follower ke seratus gakkk =p

|Khurafat, BEST ke TIDAK?|

Attoae said...

wah congrate taw.
n0 bertuah tuhh 100.
6t kalau nk folo, i nk carik no bertuah gak la.
hehehe.

sab said...

thx yan... :)
jarang sab dpt jadi famous... hahahahah..

sab said...

hohoho.. cik sab msuk tarian kuda kepang je .. hee :)

nuR izyan said...

@PinQibhee..mcm best kan??huhu :)

nuR izyan said...

@Attoaehee..thx attoae....
ye harus cr yg bertuah..leh kumpul awards byk2 :)

nuR izyan said...

@sab
welkom sab..sab pon da wat kita jd femes kat blog sab..hee :)

nuR izyan said...

@sab
oh...best lar!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...