Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA!

..ASSALAMUALAIKUM..

segmen apakah??macam best kan..jadi memang aku nak join..hehe..

Santai Bersama BEN ASHAARI

Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..


sebabnya mereka ini sudah lah sorok identiti lepas itu melontarkan kata-kata yang agak menyakitkan hati..huhu..melontarkan gitu...hehe...yang tak sukanya cik Anon jahat..ntah apalah nak dengki dekat aku yang bukan le hot ke ape..takat suam2 kuku kaki je..itu pun nak kata aku hipokrit..tang mana dia nampak aku hipokrit pun tak tahulah kan..tapi kalau si anon yang baik itu..yang menegur benda baik..tak akan lah aku nak benci pula kan..cuma bengang lah..dah dia tegur kita..lepas itu dah lah jadi si anon..bila kita balas balik kata-kata dia...dia pula marah kita balik..lepastu lagi tajam pula kata-kata dia..sebaik lah i ni memang tabah orangnya..haha..masuk bakul angkat sendiri pula...

Pengalamanan  anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..

memang si anon tol...pengalaman..dengan cik anon jahat..dekat formspring biasanya..jadinya apa benda dia tak puas hati pasal blog aku..terus je mencaci dekat formspring..sabar je lah ye...mentang2lah aku bagi je si anon comment pepe kan..dekat blog aku tak bagi..tu yang sesuka hati dia je ntah cakap aku macam-macam..nak buat macam mana hati orang..aku tetap dengan diri aku..haha..apekah???si anon baik yang duk tegur aku tepek gambar..tu bagus..Insyallah..aku tak tepek lagi banyak-banyak gambar aku ok...klik SINI nak tahu pasal pengalaman aku dengan cik anon...ha...aku siap buat ENTRY KHAS untuk dia..even aku agak nak marah..tapi benda baik..aku terima lah kan..lepastu ada lagi..yang paling last...aku ingat si anon baik ni kata.."tak ingin memperisterikan wanita yang beribu followers dah tengok hingga ke lapisan ape ntah"..sentap memang sentap u ols...tapi itu aku anggap sebagai nasihat...ooo..maknanya dia ada hati lah tu dengan aku..hehe..perasaan lak aku..tak apa u...kot2 ada jodoh ke..huhuh...

Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

tak ada guna pun mencaci dekat blog2 ke dekat mana ke...kalau tak suka blog orang itu,tuan blog ke...dah jangan susahkan diri nak sibuk menapak dekat situ..awak tak sudi datang...sudah...lagipun dapat apa mencaci maki dalam blog kan..tuan blog itu still ok dengan dunia blogging dia...korang dapat apa??penat jari2 menaip dan memerah otak je kutuk orang..huhu..apalah poyo sangat kata-kata aku..huhu..

lastyly,sebenarnya tak semua cik anon ni kerja dia mencaci..ada juga yang sebenarnya menegur kita yang mungkin tak perasan dengan kesilapan kita..

corat-coret:dapat pun aku update..hehe..busy betul lah..





6 comments:

pRiNCe said...

sy suke blog ni...hahahaha
kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

Nurulbadiah Lai said...

huhu
i hate anon..
abru je kena ngn anon sampai hati rasa terluka sgt..
free2 dtg my blog tgok baru je post pasal anon..huhu

nuR izyan said...

@pRiNCe
haish...2 la psl...ermmm..

nuR izyan said...

@Nurulbadiah Lai
sis,sbr ye..kite da bace da...
mmg kdg2 sentap gak dgn anon2 ni..x kiralah yg baek ke jht..

: husna : said...

huhu..husna pun xske anon kalo die punya komen bila kita bca rse sentap sampai koma...

nuR izyan said...

@: husna :
tol tu..mmg skt aty bace komen yg sentap2ni..tp kena sbr la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...