Friday, April 15, 2011

study week+dinner kolej..

..ASSALAMUALAIKUM..

mencuri masa sekejap untuk update..seriously tak ada masa untuk blog sekarang..tunggulah habis semester ni kan..cuti sem nanti aku update lah..pagi petang siang,malam...tengah study week ni..20/4 ni dah start final..cuak tak terkira aku..dah lah first test CALCULUS!!huarghh!!gerenti pengsan2 aku jawab..setiap satu soalan..aku pengsan 5 minit..dahtu memang tak siap lah kan..huhu..calculus tu apa??pergilah google sendiri..hehe..

dah lama pula tak story mory pasal diri sendir..tak tepek gambar juga..ni aku nak tepek gambar time dinner kolej aku..apa ntah tema dia..ala2..kebaratan sikit nak sebut..aku bukan tahu..huhu..masquerade garden..agak2 macam tu lah ejaan dia..

dah marilah mulakan sesi tepek gambar...huhu...gambar time dinner kolej..tak adalah gempakz sangat..bukan dekat hotel pun..dekat lendu gak...ha3..macam sadis bunyinya kan..


dengan budak dorm and my levelmate..carilah mana aku..haha..


even kami bergambar dekat tempat yang memang tak adalah nak cantik..huhu..yang penting bergambar...tak kisahlah...

  ]
ye semua sila posing bajet ayu...walaupun sebenarnya tak ayu...






and last picture


itu sahaja update kali ini..huhu..macam tak ada motif pula kan..bukan apa sejak tak update ni..tune untuk tulis entry semakin lari..idea pula semakin berkurang..aku cuba cari idea untuk update..tapi idea dah tak datang..apa kan daya dia tak nak datang..huhu..emo pula..next week dah start final..wish me luck ok!!..

corat-coret:nak update!!tapi...
p/s:adeh,aritu aq ngan irine nadia dlm 1 lab je pon time dia tengah buat test apa ntah.sebelah meja aku je pon...tapi tak tegur pula..huhu...patut macam pernah tengok je muka yang buat test tu..rupanya irine..huhu..apekah???tak dapat nak bergambar kan..haha..




6 comments:

memel said...

eh,amek comp sn ke.?
kite geng lah. ;)

Hanisah anAk BiLaL OmaR said...

untung la dpt jumpe irine!!
heheh..niesa pon dpt junpe dia juga..
tp x tegur langsung..hehe
tp an..lagi best dpt jumpe awak!!
life lagi..hehe... :)

nuR izyan said...

@memel
oh..aah yup...
wah..same kos ah :)

nuR izyan said...

@Hanisah anAk BiLaL OmaR
huhu..tulah..kite x prasan tu die..sbb len lak...hee..huhu..malu lah plak tibe2..sronok juge jmpe nisa :)

pRiNCe said...

prince dtg melawat..:)

nuR izyan said...

@pRiNCe
thx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...