Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

..ASSALAMUALAIKUM..

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

image


kalau banner dekat atas ni semua dah kenal kan..dah lama tak join segmen BA..jadi aku nak joinlah kan kali ni..gempak tu 1000 blog..hoyeh!!siapa belum join lagi..meh join sama-sama...boleh men sep2 tom2 sama..aik??apa kaitan pula kan..hai!Nama saya Nur Izyan..tiba2..nampak sangat aku dah tak betul..hehe...


14 comments:

nur dhiya' aida said...

datang kasik gegar !! (:

nuR izyan said...

@nur dhiya' aida
hee... :)

Raja Syakirah said...

haiiyayaiii.. =).. meh le ketempat kite pulak.. kalau sudi boley la follow balik =)

nuR izyan said...

@Raja Syakirah
hoyeh!!hee...orait!!akn terjah blog kamooo k :)

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

nuR izyan said...

@en solo
slamat ari sbtu kmbali :)

szie1808 said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

nuR izyan said...

@szie1808
thank singgah sinie :)
slm kenal kmbali..

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

nuR izyan said...

@Ly_Tulip
thx dtg gegar kt sinie..
*peace yo!! :)

nuR izyan said...

@fRaMe LenSeS
terima kasih snggah blog ni...:)

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

nuR izyan said...

@Kei Seichi
thx dtg sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...