Sunday, May 8, 2011

I LOVE YOU MOM!!

..ASSALAMUALAIKUM..

SELAMAT HARI IBU...izyan ucapkan buat semua yang bergelar ibu,mak,umi,mama,mami dan yang seangakatan dengannya...mereka adalah orang yang sangat2 berjasa terhadap anak-anak...

I LOVE MY MOM SO MUCH!!



to mak,thanks sebab melahirkan kita,membesarkan kita selama 19tahun..perghh!!tak caya aku aku bakal 20..hua..tak mahu..aku masih mahu umur 'teen' lagi..ye,sila lempang budak yang tak sedar diri ni ye..thanks mak membawa kita selama 9 bulan dalam perut..menghadapi segala dugaan demi melindungi anakmu yang sangat masai ni..terima kasih..selama ni kita banyak buat salah..maafkan kita mak..kecil2 dulu jahat...dah besar suci pula jadinya..hehe...sekali lagi terima kasih menjaga kita dari kecil sampai sekarang dah besar..sudah mampu berjalan,berfikir walaupun kadang2 suka fikir dengan tak waras..terima kasih sebab selama ni dengar rengekan kita dari kecil sampai dah besar,asyik nak merajuk je kan..memang lah dari kecil tak dapat sikit merajuk lepastu ntah lari kemana ntah..terima kasih mak sebab belikan je apa yang kita nak..padahal benda tu ntah apa nak juga..gedik budak ni kan..memang...terima kasih juga sebab melahirkan kakak2 dan adik2 untuk kita..mereka2 yang sangat berharga dalam hidup...tanpa mereka suram lah hidup kita...terima kasih for everything mak..

maaflah sekiranya anakmu telah banyak melukai hatimu..kita tahu jauh disudut hati mak mungkin berkecil hati dengan apa yang kita lakukan..tapi kerana sayang tidak pernah langsung membesarkan perkara yang mengecilkan hati mak..memberi semangat untuk teruskan perjuangan dalam belajar bila kita rasa tidak yakin dengan diri sendiri...terima kasih atas doa&berkat dari mak..tidak terkira pengorbanan yang dilakukan..dan tidak terjangkau kasih-sayang yang mak dah beri buat anak-anak dia...TERIMA KASIH  MAK!I LOVE U!..i hope that i boleh menjaga my parents seperti mana mereka menjaga aku dari kecil hingga besar!!

MOM U ARE MY EVERYTHING!!


corat-coret:tiada apa yang aku boleh katakan selainkan terima kasih&kasih sayang yang tak terhingga buat mak aku...my AMAZING women..
and ade baca hari ibu ni tak boleh sambut..tak apa..aku sambut hari MAK aku tiap2 hari..bukan 8 MEI..

6 comments:

tomatokering :) said...

sob sob :'(

sayanggg mama :")

nur dhiya' aida said...

happy mother's day auntie (:

nuR izyan said...

@tomatokering :)sob2..syglah ibu kite :)

nuR izyan said...

@nur dhiya' aidathx..eh2,mcm kite lak ibu :)

PinQib said...

sayang mommy kiter. tsk..


nak wish la hari ini.. lupe


Psss.. Sorry lama tak jengokk.. Haiiiiiiii

nuR izyan said...

@PinQib
yup!!we love our mom rite?
wish cepat!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...