Wednesday, May 25, 2011

kalau comment biar berkenaan..

..ASSALAMUALAIKUM..


macam marah pula aku ni kan..tak bukan marah cuma nak kata..kalau lah kalian semua komen dekat entry itu biarlah yang berkaitan dengan isi entri itu..jangan orang cerita pasal kereta korang tetiba komen pasal beruang kutub..perbezaan yang ketara...satu haiwan,satu kereta..hehe...

kerana kalau korang komen lain dari isi entri ada orang tak berkenan..bukan orang kata biarlah cerdik sikit kan,memang tak salah kalau kalian nak tinggalkan link ke apa bagai dekat komen itu..tapi ada sesetengah blogger yang tak suka...aku faham mungkin korang takut mereka tak perasan dekat shoutbox tu yang korang ajak join GA ke apa...tapi percayalah aku godek2 sampai habis shoutbox tu...aku ingat lagi siapa yang aku dah balas blogwalking dia balik..so dun worry...

dan jangan tetiba datang komen...terus je  "jemput datang blog saya"..kecualilah memang dari segmen bro ben..memang untuk sesi kenal berkenalan.tapi kalau..aku tengah cerita pasal minyak yuyi cap limau..tak ke pelik bila ada komen..suruh pegi blog dia & follow...bukan apa..aku terasa seperti dipaksa..walaupun sebenarnya tak..sebabnya aku dah tengoklah kan..kadang2 macam blogger yang sama je drop komen pesen macam ini..well,biarlah kita berada bersama dalam perbincangan..janganlah pula..terkeluar tajuk kan...orang lain pun boleh dengar pendapat kita..boleh promote blog..tapi jangan tak kena gaya pula ye..kalau ada gambar nak komen pasal gambar pun boleh asalkan semuanya ada di entri itu..

corat-coret:bukan marah cakap je....cakap secara random je


4 comments:

nub said...

jemput mai blog saya.



harhar

nuR izyan said...

@nub
haha..ha,contoh cmni kan..hehe..xpe ade kaitan :)

Fathiah Hamim said...

betul3! orang punya entry tengah sedap2 mintak pendapat apa bagai, orang laen pun comment bukan maen lincah.

sekali dia "hye saya dah follow awak! jom follow saya"

apa kes....

nuR izyan said...

@Fathiah Hamimhaha..setuju jugak ke..mmg x de kes..skali x p..jgn2 bkali-kali wat..org x suke kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...