Wednesday, May 25, 2011

suka-suki reunion dengan rakan-rakan sekolah rendah..

..ASSALAMUALAIKUM..

lagi beberapa hari sahaja nak dapat result final..maka aku pun nak hilang dari dunia blog sementara menunggu detik yang hampir menyebabkan jantung aku nak terkeluar ni..risau..serabut betul kepala..sampai tak boleh nak hupdate entry..hehe..jadinya aku hari ini buat entri yang tepek2 gambar sahaja..boleh kan??

first time aku join reunion dengan kawan-kawan time sekolah rendah..berjumpa kembali dengan kawan-kawan yang aku rasa 7 tahun tak jumpa..masing-masing tak berubah..lagi-lagi yang perempuan semua masih mantain comel..dan still sama je..yang lelaki je dah macam bapak orang aku tengok..haha..maybe bukan 10 tahun..jadi tak banyak beza..

reunion kitaorang yang kitaorang adakan dekat Pantai Puteri Melaka...ok,dulu time sekolah masih budak hingusan lagi beb sekarang dah besar umur pun dah 19 tahun kan..dah matang ah..tak ada selekeh lagi..haha...dulu aku selekeh betul masa sekolah rendah..nakal jangan ceritalah memang nakal..sekolah pagi,petang semua aku nakal..memang tak ada masa jadi budak baik..haha...

itu dulu..tapi sekarang aku bertukar 360 darjah..aku rasa akulah paling tersopan sekali..haha..rasa nak lompang diri sendiri lepas masuk bakul angkat sendiri...ala..nakal-nakal itu semua satu pengalaman dan kenangan time sekolah..ye tak??kalau tak kenangan apa aku nak simpan melainkan menjadi budak nakal..cikgu2 pun cukup tak berkenan...haha..

ok..panjang~~~~~hehe...itula kisah-kisah time aku sekolah rendah kanak-kanak renek tapi comel..haha..yah masa untuk tepek2 gambar time reunion..wee~~kaler purple ye..aku memang suka purple..comel doh purple..hehe...


ok u ols..get ready ok..posing baik punyer ye ...aku pun tak paham ni susunan macam mana..hehe..


ok..tak tahu apa berlaku..yang paling pelik..aku gelak paling tak hengat siap nampak gigi..melampau..huhu..


weewit...chef two...haha..BBQ je..kacang beb..aku boleh grill sampai hangus...hangus adalah terbaik!!haha..


pelbagai rupa bentuk dan ketinggian..haha..aku pun tak tahu apa kejedah aku buat muka macam itu..panas kot..


aku suka tengok bayang-bayang tu..hehe...


with nadiratul..nice to meet again beb!!hehe..nape aku nampak kurus ek..padahal aku tombab sebenarnya..


with the girls...aik tp kenapa ada seorang tersesat??ntah aku pun tak faham..girls ada yang dah balik..tak dapat nak capture ngan diaorang..


mira and nadi..sorry candid gambar korang..jangan marah ye..


kenapa aku posing pelik tu..haha

girls only!!!


wee~~

ye..hamik kau banyak gila gambar...peduli hape aku..blog aku..haha..bukan senang aku nak buat sesi tepek gambar..sebulan sekali je..tak pun 2 bulan sekali lah....jadi maaflah sekiranya loading sangat slow dan semput-semput ye..

thanks alot lah buat kengkawan yang sudi memunculkan diri..pada hari sabtu tu kan...yelah nak spend time ngan family kan..tapi still luangkan masa untuk pi reunion ni..hehe..


corat-coret:3hari lagi!!aku nak menghilang..hehe..

p/s:Takziah buat mangsa2 tanah runtuh rumah ank yatim AL-TAQWA .semoga di  tempatkan dikalangan org2 beriman . Amin ..Al-fatihah .


















10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

frenship
:)

- A.R.E.E.N.A.D.I.R.A - said...

huhuu...areen pown penah wat reunion kat cnie..sangat best taw!

Rozuan Ismail said...

memang syokler kalau reunion kawan2 lama kan =)

Ain Atika Zailani said...

wahh kawan sekolah rendah??? gila akrab sampai boleh jumpa balik semuanya!!

nuR izyan said...

@Anisa Hang Tuahyup..frenship..hee :)

nuR izyan said...

@- A.R.E.E.N.A.D.I.R.A -best kan..kt psntsi mmg best :)

nuR izyan said...

@Rozuan Ismailaah..yup..mmg best..ilang rndu.. :)

nuR izyan said...

@Ain Atika Zailanihehe...tulah kwn skolah rndah...:)

syieda said...

bestnye diorg ^_^

nuR izyan said...

@syiedawee~~epy dpt jmpe kwn2 lame :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...