Friday, May 27, 2011

TEEN CRIBS..kaya..kaya..kaya!!

..ASSALAMUALAIKUM..


aku memang dah tak ada kerja sekali tengah dok geledah dekat youtube ada pula berhenti dekat satu video...mak ai..bukan main vougue rumah..tak menahan..so aku pun check it out yo..show kejadah apa ni..orang dok tayang-tayang rumah..katil pula sebesar alam..dah kenapa..rupanyer show teen cribs..aku pun tak tahu apa..tapi show asalnya cribs kot..show ni kalau ikut tahu akulah..memula CRIBS ni  pergi geledah rumah artis-artis hollywood,bollywood,malaywood*belom lagi..huhu*...kira pergi geledah rumah besar gedabak tak hingat star2 tulah kononnya...dan teen cribs ni pula pergi check it out rumah anak orang kekaya..rumah ngalah dah besar hospital..isi rumah jangan cerita lah..kalau boleh semua ruang nak buat..yelah..rumah aku mampu buat bilik tidur je ngan bilik air..huhu..


kemain..kalau aku tidur dalam ni alamatnya aku dapat siptom perasan aku cinderella nampaknya..hehe..over sangat ni..tak biasalah xtreme gini..


boling kemain..tak mampu mak nak...



bukan main lagi kan..ada akuarium ke hape..aku tak tahulah..aku tak faham lah omputih ni..kalau aku..aku buat air RO water tak pun watercooler..hehe...





wah...macam princess gitu kau..

ini videonya..


yang ini pula yang parody punya..haish..tak ada kerja betul bebudak ni.tau..haha..


nak tengok video2nye:SINI
 pictures credit to:GOOGLE

ok,itu sahaja nak tengok selanjutnya..pergi lah tengok videonya..kaya atau miskin itu rezeki masing2..dan rezeki itu harus kita cari..aku bersyukur atas rezeki yang telah ALLAH berikan buat aku dan keluarga aku..Alhamdulillah :)

corat-coret:omputih ni membazir je..haha....




8 comments:

Hidayahsalleh said...

ada itu siap ada tempat bowling dlm rumah..inilah kalau dah terlebih kaya.. :)

nuR izyan said...

@Hidayahsallehyup2!!btol tu..bilik ala2 panggung wyg bagai..kayo bonar eh..hehhe :)

tomato said...

haha ,, tpi superb lah .. suke tgk rumah2 dorg..hehe

ceriteraliyana said...

allaaa..nape video x bole bkak lak tu..

nuR izyan said...

@tomatoyup..mmg best..sgale mak nenek ade kat umah tu..heheh :)

nuR izyan said...

@ceriteraliyanaala..yeke..izyan bleh tgk..maaf ats ksulitan ni ye :)

sugar2 kapas strawberry said...

awk tahu tak..masa kita cuti kn..kita tgk kot bnda ni.suke tgk..mmg rumah besar kot! kalah istana rasa..hahaha.kalau mcm nk rumah macam tu jgk

nuR izyan said...

@sugar2 kapas strawberry
aah..betol 2..besar umah dey all...ntah segala mak nenek moden ade kt umah tu..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...