Thursday, May 19, 2011

YAH!!BE NUFFNANG..

..ASSALAMUALAIKUM..

Alhamdulillah..dapat BE..aku dah lama tak jengah nuffnang aku tu..aku dah malas kot nak duit2..memang before ini aku mata duitan sikit..hehe..blogging sebab nak dapat duit..tapi sekarang ni..ntahlah mood nak jadi kaya tiba-tiba hilang..hehe..tapi Alhamdulillah..BE masih ada untuk aku..sudah dapat terima dengan hati terbuka..

yang aku tahu aku update sahaja blog ini..nak bagi orang baca entry even entry aku bukan gempak mana kan..nuffnang aku ni dah lama boleh cashout..tapi tak apa lah bila aku perlu aku cashout nanti..betul tak??kumpul banyak2 dulu...hehe..ye mula jadi mata duitan balik...even tak beribu-riban bersyukurlah kan..ratusan pun jadi lah..hehe..nak juga aku rasa duit riban-riban dari blog aku ni kan...


Alhamdulillah..cek2 nuffnang ada 6 BE rupanya sekarang ni..maklumlah apa je blog aku ni..visitor yang masuk pun bukan beriban-riban..sikit je..rezeki..kena terima tu..tapi aku bukan blog sebab nak duit ke apa..aku just mahu blogging..itu sahaja!!

ok..tak ada motif aku buat entri ni..hehe..bukan nak berlagak ye..cuma saya gembira!!hehe..

corat-coret:bosan nya duduk rumah..

JOM MELAWAT BLOG2 KAWAN IZYAN


9 comments:

pRiNCe said...

"prince dtg melawat sahabat2..korang sudi tak lawat prince balik ??"

P/s...tahniah....:)

Syafiq Rosli said...

wah fuyoo..byknye..nk skit..:)

nuR izyan said...

@pRiNCethx prince :)

nuR izyan said...

@Syafiq Roslihehe..jgn jeles..nah amik 1 :)

SyUhAdA said...

wah..
byknye..

Rozuan Ismail said...

pergh.banyaknya be.dengki =)

nuR izyan said...

@SyUhAdAhehehe..Alhamdulillah :)

nuR izyan said...

@Rozuan Ismailhehe...x byk pon lah..tp Alhamdulillah :)

ain dzaya said...

@PRINCE

jum!!

buleh bt blanja eskem nieyh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...